"Azmedersen tüm hedeflere ulaşırsın"

"Azmedersen tüm hedeflere ulaşırsın"

Sahibi olduğu spor salonlarında ünlü isimlerle de çalışan spor antrenörü Barış Okan Belovacıklı, azmederek hedefimize ulaşabilirsiniz. 

Pandemi nedeniyle bağışıklık sisteminin ve tüm hayatımız boyunca vücudumuza iyi bakmanın önemli olduğunu belirten İstanbul ve Ankara'daki BOB GYM'lerin sahibi tanınmış spor antrenörlerinden Barış Okan Belovacıklı önceki gün ünlü iletişimci Özgür Aras ile yaptığı canlı yayında sağlıklı yaşam hakkında bilgiler verdi.

Deniz Akkaya, Didem Soydan, Edis, Gonca Vuslateri, İrem Derici, Nur Fettahoğlu, Cengiz Şıklaroğlu ve Çiğdem Batur gibi bir çok ünlü ismin spor antrenörü Barış Okan Belovacıklı, en çalışkan ve en tembel isimlerini söyle sıraladı.

Belovacıklı, "En çalışkan öğrencim Deniz Akkaya. Genel olarak hayat disiplini de yüksek olan bir insan kendisi. Bu özelliğini yapmış olduğu spora da taşıyabiliyor. Yapmış olduğu işi en iyi şekilde yapıyor." diyen ünlü spor hocası "En tembel öğrencim ise İrem Derici. Belki bu vesileyle tekrar antrenmanlara başlaması için çağrıda bulunmuş oluruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.