Baba-oğul  takımlarını finale taşıdılar!

Baba-oğul takımlarını finale taşıdılar!

Anadolu Yıldızları Oryantiring Ligi'nde İzmir ekibinin antrenörleri Cengiz Altun ile Doğukan Altun takımlarını finale taşıdı.

Altunspor’dan 9, Ege Atletik’ten 6, İzmir AES’den 3, Bostanlıspor’dan 2 sporcunun yer aldığı İzmir Karması erkek ve kadın oryantiring il karmalarında antrenör olarak görev alan Cengiz Altun (Bostanlıspor teknik danışmanı-Altunspor antrenörü), oğlu Doğukan Altun (Bostanlıspor-İzmir AES antrenörü) İzmir’den sonra Afyon’daki Anadolu Yıldızları Oryantiring Liginde de büyük bir başarıya imza attı. Baba oğul çalıştırdıkları İzmir İl Karmasını, Erzincan’da yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılma hakkını elde etti.

cengiz-dogukan-altun.jpg

Afyon’da 17 Takım arasından 3. Ve 4. Olarak Erzincan’da yapılacak finallerde Türkiye Şampiyonluğu için mücadele edecek olan İzmir takımlarından son derece ümitli olduklarını ifade eden Cengiz Altun, “oryantiring sporu bizim için bir vazgeçilmez. Kurduğum Altunspor’un yanı sıra kardeş kulübümüz Bostanlıspor ve onun pilot takımlarından İzmir AES’den toplam 14 sporcuyu kadroya vermek büyük başarı. Bize Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy her konuda destek oluyor, güç veriyor. İzmir’den sonra oğlum Doğukan ile birlikte Afyon’da da takımlarımızı zirveye çıkardık. Baba oğul olarak görev almanın gururunu yaşıyoruz. Şimdi hedefimiz 28-30 Mayıs’ta Erzincan’da yapılacak Türkiye Şampiyonasında arkadaşlarımız ile birlikte İzmir’i en iyi şekilde temsil etmek ve kürsüde yer almasını sağlamak” dedi.

oryantiring-izmir-takimi-afyonda.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.