Babacan'dan Fener'e Yeşil Işık

Babacan'dan Fener'e Yeşil Işık

Volkan Babacan Fenerbahçe'ye yeşil ışık yaktı.

Medipol Başakşehir'in milli kalecisi Volkan Babacan, "Eski takımın Fenerbahçe'den transfer teklifi gelirse kabul eder misin?" sorusuna bakın ne yanıt verdi.


Başakşehir'in milli kalecisi Volkan Babacan, Lig Radyo'ya konuştu. Başarılı eldiven, "F.Bahçe'den teklif gelirse kabul eder misin?" sorusuna, "Önce bir teklif gelsin sonra konuşalım" diyerek açık kapı bırakırken, "Aragones, Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçta beni oynatacaktı. 1 gün önce 'Kusura bakma seni oynatamam' dedi. Hedefim Avrupa'da forma giymek" dedi.

Volkan Babacan kimdir

Futbol kariyerine, Fenerbahçe altyapısında başlamıştır. 2006-2007 sezonuna kadar A takımda sakat veya cezalı olan kaleciler olduğunda 2. kaleci olarak takımda yer almış, sezon başı ve sezon arası kamplarına katılmıştır. 2006-2007 sezonunda ise İstanbulspor'a kiralık gitmiştir. Ertesi sezon geri dönmüş ve Rüştü Reçber'in ayrılmasıyla takımın 3. kalecisi olmuş, kupa maçlarında görev almıştır. 2008-2009 sezonuna girilirken Serdar Kulbilge'nin de ayrılması ile birlikte takımın 2. kalecisi olmuştur. 2008-2009 sezonunda bütün Türkiye Kupası maçlarında (Final de dahil) kaleyi Babacan korumuştur. 2010-2011 sezonunda Kayserispor'a kiralanmıştır. Ligin bitmesine 2 ay kala, Kayserispor tarafından sözleşmesi feshedilmiştir. 1 Şubat 2012'de Manisaspor'la 5 yıllık sözleşme imzalamıştır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.