Bahçeli'den Tunceli şehitlerine ilişkin açıklama

Bahçeli'den Tunceli şehitlerine ilişkin açıklama

MHP lideri Bahçeli, Tunceli'de donarak şehit olan 2 askerle ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden paylaşımlarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tunceli'de soğuk havadan etkilenen ve şehit olan 2 askere Allah'tan rahmet dilediğini belirterek, "Kahramanlar yurdu yaşatmak için yine destansı fedakarlıklarıyla milli gönüllerde devleşmişler; buza, dona, soğuğa rağmen vatan mücadelesinden, beka müdafaasından asla taviz vermemişlerdir" diye konuştu. 

MHP lideri Bahçeli, Tunceli'de donarak şehit olan 2 askerle ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden paylaşımlarda bulundu. Bahçeli, "Tunceli’nin Nazımiye ilçesi Sarıbudak Mahallesi bölgesinde yürütülen operasyonlar esnasında elverişsiz hava şartlarından dolayı 2 kahraman uzman çavuşumuzun donarak şehit olması milletimizde büyük bir üzüntüye neden olmuştur. Kahramanlar yurdu yaşatmak için yine destansı fedakarlıklarıyla milli gönüllerde devleşmişler; buza, dona, soğuğa rağmen vatan mücadelesinden, beka müdafaasından asla taviz vermemişlerdir" ifadelerini kullandı. 

Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen, ailelerine, silah ve mesai arkadaşlarına sabır ve başsağlığı niyaz ettiğini belirten Bahçeli, "Vatan sağolsun, şehadetleri mübarek olsun" dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.