Bahçeli'nin mektup açıklamasına tepki gösterdi; MHP'den istifa etti!

Bahçeli'nin mektup açıklamasına tepki gösterdi; MHP'den istifa etti!

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Bebek Katili Öcalan'ın mektubuna karşı tutumu sonrası 23 Haziran Öncesi istifalar devam ediyor.

Turgutlu’nun 2010-2011 yılları arasında Turgutlu Ülkü Ocakları Başkan yardımcılığı da yapmış olan, MHP üyesi Ali Erduğan MHP’den istifa etti. 

41527371_513289995812109_8915285240914640896_n.jpg

MHP’li Ali Erduğan, ‘’Son zamanlarda MHP’nin kötü gidişatına dur diyemiyor olsak da; bu durum bizden yani MHP’nin gerçek sahiplerinden kaynaklanmıyor. Dolayısıyla biz elimizden geleni gerek, sokağımızda, gerek mahallemizde, gerek ilçemizde ve ilimizde MHP tabanı ve üyeleri olarak yapmaya çalışıyorsak da; MHP’nin gerçek sahibi olmayan, üst akıl ve o akılın kadroları MHP’yi her geçen gün yerin dibine sokup sokup çıkarıyor ve artık bu durum katlanılamaz bir zemine oturtuyor. Bizler yani gerçek ve karşılıksız bu davaya gönül veren ÜLKÜCÜLER son yapılan ve söylenenler karşısında; ne söyleyeceğimizi, nasıl davranacağımızı, karşılaştığımız sorulara ne şekilde bir karşılık vereceğimizi bilemez hale getirildik, bunun sebebi ise, DÜN KARA DEDİKLERİMİZE, BU GÜN AK dememiz ve ölüden medet ummamızdır.’’ Dedi. Erduğan sözlerine şu şekilde devam etti. “Ülkücülere, ihanet eden ve başkalarına hizmet etmekte bizleri zorlayan, üst akılla vicdani bir mücadele veriyoruz. ‘Kendimizi kandırılmış, aldatılmış olarak kabul ediyoruz’ İhanet her yerde kılcal damarlara işlemiş beyin felç olmuş damarlara kan gelmiyor, Ülkücüler susuz ve çaresiz, adeta kurak bir iklimde yaşıyor.’’ifadelerini kullandı. 

Yaptığı açıklama sonrasında; Erduğan Pazartesi günü yıllardır gönül verdiği partisinden istifa edeceğini kamuoyuna duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.