Bakan Albayrak'tan önemli açıklamalar! "Büyük bir zafere imza attık"

Bakan Albayrak'tan önemli açıklamalar! "Büyük bir zafere imza attık"

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğal gaz 'müjdesi' üzerine açıklamada bulundu.

Türkiye tarihinin en büyük doğal gaz keşfini Karadeniz'de gerçekleştirildiğini duyuran Erdoğan, konuşmasının sonunda Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'e özel olarak teşekkür etti. Erdoğan, konuşması ardından damadı olan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile canlı bağlantı gerçekleştirdi.

Fatih sondaj gemisinde konuşan Albayrak'ın açıklamaları şöyle:

Türkiye olarak çok önemli bir sürece şahitlik ediyoruz. Milletimizin tarihinde ağustos ayı zaferler ayı. Bugün yine bir ağustos ayında ülkemizin makus talihini tarihe gömdüğümüz sürece şahitlik ediyoruz. Bizim için övünç kaynağı. Tam bağımsızlık yolunda çok büyük bir adım atıldı.

Yarınlara çok daha umutlu taşıyacak bizleri. Keşif ülkemizin dört bir yanındaki vatandaşımızın gururla sevinç yaşayacağı bir adım atılıyor. Cari açık konusunu ülkemizin gündeminden çıkaracağız.Yeni bir sürece girdiğimizi görmüş oldum. Türkiye artık yeni bir döneme giriyor. Ne Doğu ne Batı yeni eksen Türkiye söylemiyle yeni bir sürece gidiyoruz. Muazzam çileli bir yolcukla bu neticeyi ortaya koydukları için şükranlarımı sunuyorum. Bir kez daha şuna inanç ve imanla şahitlik ettim ki Allah hiçbir emeği zayi etmiyor. Bugün yeni bir çağın açıldığına inanıyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.