Bakan Çavuşoğlu'ndan Yunanistan'a çok sert tepki!

Bakan Çavuşoğlu'ndan Yunanistan'a çok sert tepki!

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yaşananlar sonrası sosyal medya hesabı Twitter'dan çok sert bir mesaj yayımladı.

Bakan Çavuşoğlu, "Şanlı bayrağımıza uzanan elleri nasıl kırdığımızı, denize nasıl döktüğümüzü en iyi bu ırkçı kafalar bilir. AP'nin de bu palyaço hakkında gerekeni yapmasını bekliyoruz" diye yazdı. Türkiye'nin kararlı adımlarını hazmedemeyen Atina yönetimi ile hem Doğu Akdeniz'de hem de Ege'de kriz yaşanıyor.

PROVOKATİF HAREKET

İki ülke arasında gerginlik devam ederken Yunanistan tarafından provokatif bir hareket geldi. Yunanistan'ın Avrupa Parlamentosu Milletvekili Ioannis Lagos, meclis kürsüsünde Türk bayrağını yırttı. O anları sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşan Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Şerife Çetin, "BÜYÜK SKANDAL... Yunanistan'ın Avrupa Parlamentosu üyesi Ioannis Lagos, AP Genel Kurulunda Türk bayrağını yırttı" dedi. Çetin ayrıca, Avrupa Parlametosunun Twitter hesabını etiketleyerek, "Herhangi bir reaksiyon verecek misiniz?" diye sordu.

TÜRKİYE'DEN ÇOK SERT AÇIKLAMA: ELLERİNİ NASIL KIRDIĞIMIZI İYİ BİLİRLER

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yaşanan bu çirkin sonrası sosyal medya hesabı Twitter'dan çok sert bir mesaj yayımladı. Çavuşoğlu, "Şanlı bayrağımıza uzanan elleri nasıl kırdığımızı, denize nasıl döktüğümüzü en iyi bu ırkçı kafalar bilir. Avrupa'nın şımarık, ırkçı çocukları hadlerini bilsin. Avrupa İslam karşıtlığı ve ırkçılığa artık dur demeli. Bayrağımız her yerde şerefle dalgalanmaya devam edecek! AP'nin de bu palyaço hakkında gerekeni yapmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.