Bakan Ömer Bolat'tan sınır kapısında inceleme

Bakan Ömer Bolat'tan sınır kapısında inceleme

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Çıldır’a gelerek Aktaş Sınır Kapısı'nda incelemelerde bulundu.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu yeniden modernize edilen Türkgözü Sınır Kapısı'nın açılışını yapmak için Ardahan’a geldiler. Açılış öncesi Çıldır’a uğrayan bakan Bolat ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek ve AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç eşlik etti.

Bakan Bolat ve beraberindeki heyeti Çıldır’da Çıldır Kaymakamı M. Enes İpek ve Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu karşıladı. Beraberindeki heyetle birlikte Çıldır Aktaş Kapısı'na hareket eden bakan Bolat, Aktaş Sınır Kapısı'nda incelemelerde bulundu. Aktaş sınır kapısındaki faaliyetler hakkında Çıldır Kaymakamı M. Enes İpek ve yetkililerden bilgiler alan Bakan Bolat daha sonra Türkgözü Sınır Kapısı'nın açılışını gerçekleştirmek için beraberindeki heyetle birlikte Çıldır’dan ayrıldı.

Çıldır ziyareti çerçevesinde Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’na Çıldır Kaymakamı M. Enes İpek ve Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu tarafından Çıldır ile özdeşleşmiş tediyeler takdim edildi.

aw022010-01.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.