Bakan Selçuk'tan flaş yüz yüze eğitim açıklaması! "Her türlü hazırlıklarımız var"

Bakan Selçuk'tan flaş yüz yüze eğitim açıklaması! "Her türlü hazırlıklarımız var"

Bakan  Selçuk, yüz yüze eğitimin devamlılığı konusunda şehirlerin renk durumuna göre değişkenliklerin yaşanabileceğini belirterek çok önemli açıklamalarda bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitime geçiş sürecinde şehirlerin renk durumuna göre eğitimde değişkenliklerin yaşanabileceğini ve bu süreci valilerin yönetiminde olduğunu belirterek, "Renklere göre ayrılmış olan şehirlerimizin maviye yönelmesini bekliyoruz." dedi.

0000,,.jpg

Bakan Selçuk'un açıklamalarından satır başları:

RENKLER EĞİTİMİ BELİRLEYECEK

Değerlendirmeler, istişareler yapıyoruz. Okul okul yapabileceğimiz neler var bunlara bakıyoruz. Arkadaşlarımız sahaya dağılmış vaziyette. Tedbirler ve denetimler temizliklerin iyi yapılıp yapılmadığı konusunda devam ediyor. Velilerimizin ve öğretmenlerimizin desteğine ihtiyacımız var. Renklere göre ayrılmış olan şehirlerimizin maviye yönelmesini bekliyoruz. Şehirlerin renk durumuna göre okulların durumunda da değişkenlik olacak. Bu süreci sayın valilerimiz yürütüyor.

Öğrencilerimiz temassız oyun oynuyorlar. Her türlü hazırlıklarımız var. Bazı istisnai durumlar olabilir ancak tüm tedbirleri alarak elimizden geleni yapıyoruz. Bütün öğretmenlerimize sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Onların ve okul yöneticilerinin desteğiyle bu günleri güzel atlayacağız. Çocuklar bayram yeri gibi bakıyor. Bir sınıftan öte durumda. Seslerindeki tondan, gözlerinden anlayabiliyorum.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.