Bakan Soylu'dan CHP'li Özel'e çok sert yanıt!

Bakan Soylu'dan CHP'li Özel'e çok sert yanıt!

Grup Yorum'dan Helin Bölek'in ölümü üzerine CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in yaptığı paylaşıma İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan sert cevap geldi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel sosyal medya hesabından Grup Yorum'dan Helin Bölek'in ölümü üzerine paylaşım yaptı. Özel, "Grup Yorum mensubu sanatçı Helin Bölek'in ölüm orucundayken yaşamını yitirmesinin üzüntüsü içindeyiz. Gün, ölüm orucunu sürdüren Mustafa Koçak ve İbrahim Gökçek'i yaşatmak için harekete geçme günüdür. Talepler yerine getirilmeli, toprağa yeni bir canın düşmesi engellenmelidir." açıklamasını yaptı.

+-042.jpg

BAKAN SOYLU'DAN ÇOK SERT CEVAP: ÖRGÜT YALAKALARI

Bakan Soylu, sosyal medya hesabından CHP'li Özgür Özel'e çok sert cevap verdi. Gerçek yüzünüzün bir kez daha görüldüğünü belirten Soylu, ''Hastaneye kaldırıldığı halde DHKP-C’nin talimatıyla tedavisini engelleyerek hastaneden çıkartıp ölüme yatıran sizin milletvekilleriniz. Ölümü kutsallaştırıp DHKP-C’nin değirmenine ölü taşıyan da sizsiniz @eczozgurozel Gerçek yüzünüz bir kere daha görüldü, örgüt yalakaları'' ifadelerini kullandı.

++-024.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.