Bakan Soylu'dan deprem açıklaması!

Bakan Soylu'dan deprem açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Manisa Valiliği, Manisa'da saat 14.26'da meydana gelen 4.8'lik deprem hakkında açıklama yaptı. 

AFAD, depremin büyüklüğünü 4.8 olarak duyururken Kandilli Rasathanesi 5.1 olarak açıkladı. Deprem, İstanbul, İzmir, Bursa gibi çok sayıda kentte de hissedildi. Deprem sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Manisa Valiliği'nden açıklama geldi.
 
Manisa'da saat 14:26'da merkez üssü Kırkağaç olan bir deprem meydana geldi. AFAD, yerin 7 km altında meydana gelen depremin büyüklüğünü 4.8 olarak açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu depremin ardından yaptığı açıklamada herhangi bir can ve mal kaybının olmadığını belirtti.

Korkutan deprem sonrası Manisa Valiliği açıklama yaptı. Herhangi bir yaralanma ve hasarın meydana gelmediği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"28.01.2020 tarihinde saat 14.26’da merkez üssü Kırkağaç ilçesi olan 4.8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. Depremde can kaybı, yaralanma ve herhangi bir hasar meydana gelmemiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.