Bakan Soylu'ya alçak tehdit

Bakan Soylu'ya alçak tehdit

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ölümle tehdit etti.

PKK ele başlarından Bese Hozat, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ölümle tehdit etti. Şırnak'ta 13 askerin şehit olduğu helikopter düşmesi olayını hatırlatan Hozat, "Soylu, Kato’ya gitmiş. Süleyman Soylu İçişleri Bakanı'dır, Kato’da ne işi var. dikkat etmelidir; her gün helikopter düşüyor, onlarca asker ölüyor, sürekli savaş cephelerinde dolaşmak kendisi açısından da hayırlı olmaz! Soylu bir gün düşürülecek bir helikopterin içinde ya da cephede vurulan askerler içerisinde olabilir" dedi.

PKK yakınlığıyla bilinen Fırat Haber Ajansı'nın (ANF) aktardığına göre, Bese Hozat, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ölümle tehdit etti.

KAYIPLARINI İTİRAF ETTİ

Örgütün ciddi kayıplar verdiğini itiraf eden Hozat şunları söyledi: "Süleyman Soylu Kato’ya gitmiş. Süleyman Soylu İçişleri Bakanı'dır, Kato’da ne işi var? Kato'da ne işi var, bellidir. Artık askeri de savaştıramıyorlar. Askerde savaşma iradesi, gücü, morali ve motivasyonu yoktur. Süleyman Soylu askere moral vermek için, motive etmek için bir bir savaş cephelerini dolaşıyor. Bir gün Şırnak’tadır, bir gün başka yerdedir. Askerlere moral vermek için cephe cephe dolaşıyor. Moral vermeye çalışarak askerleri savaştırmaya çalışıyor. Süleyman Soylu’nun başka işi gücü yok mudur?

KÜSTAH TEHDİT

Bir de dikkat etmelidir; her gün helikopter düşüyor, onlarca asker ölüyor, sürekli savaş cephelerinde dolaşmak kendisi açısından da hayırlı olmaz! Süleyman Soylu bir gün düşürülecek bir helikopterin içinde ya da cephede vurulan askerler içerisinde olabilir."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.