Bakan Varank Togg çekilişi yaptı

Bakan Varank Togg çekilişi yaptı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Mudanya’da gençlerle buluştu.

Gençler ile sosyal medyadan yaptığı sürpriz davetlerle bir araya gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a çağrı, bu kez gençlerden geldi. Bursa’dan milletvekili adayı olan Bakan Varank, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Temiztürk’ün Mudanya davetine kayıtsız kalmadı.

aw877557-04.jpg

Temiztürk, “Davet sırası bizde! Sayın Bakanım, Abdal'da gençlerle yaptığınız sohbet hala dillerde. Ama Mudanyamızın sahili de dillere destandır. Bu vesileyle sizleri yarın akşam toplu değil Togg'lu bir şekilde Mudanya sahiline gençlerle sohbete davet ediyoruz. Çaylar bizden” mesajını paylaştı.

“O ZAMAN MUDANYA’DAYIZ”

Bunun üzerine Bakan Varank da sosyal medyada Temiztürk’ün paylaşımını alıntılayarak “O zaman akşam Mudanya’dayız” diyerek davete icabet edeceğini bildirdi. Bakan Varank, akşam saatlerinde Mudanya Mütareke Meydanına Anadolu rengi Togg ile geldi. Kırmızı T10X’e Mudanyalıların yoğun ilgisi gösterdi.

aw877557-05.jpg

TOGG İLE TEST SÜRÜŞÜ

Varank sohbet sonrasında kendisini davet eden gençlere kahve ve 10 GB internet paketi hediye etti. Togg’u kullanmak isteyen gençler isteyenleri kırmadı. Yoğun bir taleple karşılaşılınca kura çekimine gidildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.