Bakan'dan Feto ve Ladin karşılaştırması

Bakan'dan Feto ve Ladin karşılaştırması

''Fethullah Gülen, Usame Bin Ladin'den daha tehlikelidir!''

Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, darbe girişimine ilişkin olarak, "Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) elebaşından emir alarak asker üniforması giyen seri katiller milletimize ateş açmıştır. Bu terör örgütünün lideri Fethullah Gülen, Usame Bin Ladin'den daha tehlikelidir" dedi.

Ankara'da basın açıklaması yapan Çelik'in açıklamaları şöyle:

Dini kavramlarla temellendirmeye çalışmış bu terör örgütünün başı olan şahıstan doğrudan emir alan, asker üniforması darbeci seri katiller yönetimimize ateş açmışlardır. TBMM'y bombalamış, milletvekillerini öldürmeye çalışmışlardır. Söz konusu örgütün başı olan Fethullah Gülen Usame Bin Ladin'den daha tehlikeli bir şahıs diyebiliriz. Bu şahıs, sürekli olarak hoşgörü, diyalog gibi bir takım muşakkalar arkasına sığınarak son derece tehlikeli operasyonlar yürütmektedir.

Karşımızda hiç kimsenin birtakım yorumculara bakarak maruz göreceği biri değil, Usame Bin Ladin'den daha tehlikeli, en sert terör operasyonlarına imza atan bir şahıs.

Meşru hükümeti yok etmeye çalışıyorlar ancak tablo çok daha vahim. Türkiye'yi Irak'taki istikrarsızlığın bir parçası haline getirmek, Türkiye'yi uzun yıllar kaos içerisinde tutacak bir amaçları olduğu açık ve net bir şekilde görülüyor. Türkiye'ye istikrar çağrısı yapanların, "Şiddetten uzak durun" çağrısı yapanların, Türkiye'yi şiddet sarmalı içine sokmaya çalışan bu yapıya karşı açıkça mücadele içerisinde olmaları gerekir. Cumhurbaşkanımız ve ailesinin hayatını tehlikeye atılmıştır, TBMM bombalanmıştır, en üzücü olanıysa sivil vatandaşlarımız çeşitli şekillerde devletin verdiği üniformayı giymiş seri katiller tarafından öldürülmüştür. Kendi silah arkadaşlarını öldürmüşlerdir, yakın arkadaşlarını öldürmüşlerdir. Vatandaşlarımızın sokağa çıkarak demokrasiye çıkmaları, dünya demokrasi tarihini temize çekmiştir. Bir halkın topyekun şehadeti göz önüne alarak tankların üzerine yürümesi, bayraklara sarılarak karşı çıkması dünya tarihinde görülmüş olay değildir. Egemenliğini korumak için bir millet ölümü göze almıştır, darbecilere karşı koymuştur.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.