Bakırçay Üniversitesi'nden Kınık Belediyesi'ne ziyaret!

Bakırçay Üniversitesi'nden Kınık Belediyesi'ne ziyaret!

Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa BERKTAŞ ve Genel Sekreteri Ali SERİNOĞLU, Kınık Belediyesi'ne ziyarette bulundu

Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer, Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa BERKTAŞ ve Genel Sekreteri Ali SERİNOĞLU, Kınık’ta açılacak olan Kınık Sağlık Meslek Yüksek Okulunda İstişarelerde bulundu.Yer seçimi için alternatif binalara bakıldı. Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa BERKTAŞ Sağlık Meslek Yüksek Okulunun Optisyenlik,Ağız Diş Sağlığı,Ayak Bakım Teknikerliği ve ortez Protez bölümleriyle ilk olarak başlayacağını ve toplamda sekiz branşta Öğrenci alımı olacağının müjdesini verdi.

r2.jpg

Başkan Doğruer'den Teşekkür

Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer, “ Bakırçay Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulunun Kurumsal alt yapısı hazırlık noktasında önemli çalışmalara hızla devam ediyoruz.Pandemi Sonrası eğitim-öğretim dönemine hazırlanmakta olup Bakırçay Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulunun Kınık’a ve eğitime katkı sağlayacak olmasının da heyecanını yaşıyoruz.Kınık’a Sağlık Meslek Yüksek Okulunun Açılmasında Emeği Geçen başta Cumhurbaşkanımız RecepTayip ERDOĞAN’a,Son Başbakanımız Binali YILDIRIM’a,Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağa’,Vekillerimize,İl Başkanımız Kerem Ali SÜREKLİ’ye ve Rektörümüz  Prof. Dr. Mustafa BERKTAŞ’a teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.