Balçova’da 1 Mayıs Bayramı

Balçova’da 1 Mayıs Bayramı

Balçova Belediyesi personeli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramını kutladı. İşçilerinin bayram ikramiyelerinin yattığını söyleyen Belediye Başkanı Fatma Çalkaya’da mesai arkadaşları ile birlikte sosyal mesafe kurallarına uyarak 1 Mayıs halayı çekti.

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününün alanlarda kutlanması yasaklanınca Balçova Belediyesi Emekçileri şantiyede toplanarak bayramlarını kutladı.

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, Belediye-İş 4 Nolu Şube Başkanı Ayhan Doğan ve Tüm-Yerel-Sen 2 No’lu Şube Yetkilisi Ahmet Sebilci ve CHP Balçova İlçe Başkanı Binnur Akın’ın da katıldığı kutlamalarda işçiler, çalınan marşlara eşlik ettikten sonra sosyal mesafe kurallarına uyarak halay çekti. Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ve sendika temsilcileri de mesai arkadaşları ile birlikte halaya katıldı.

Kutlamaların ardından işçilere 1 Mayıs ikramiyelerinin yattığını, Ramazan Bayramı ikramiyelerinin de haftaya yatacağını müjdeleyen Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya “Olağanüstü günler yaşadığımız bu dönemde hepiniz alın teri döküyorsunuz. Balçova Belediyesinin emekçileri, Balçova Halkına hizmeti bir an olsun bile aksatmadı.

0-677.jpg

Yaptığınız hizmetlerden dolayı hepinizi tek tek kutluyorum. Bizler de yönetim olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da işçimizin, emekçimizin yanında olacağız. Bu zor günleri en kısa sürede atlatarak, tekrar meydanlarda buluşmayı diliyorum” dedi. Sendika Temsilcileri Ayhan Doğan ve Ahmet Sebilci de işyeri barışına ve emekçilere verdiği değerden dolayı Başkan Fatma Çalkaya’ya teşekkür ederek işçilerin 1 Mayıs Bayramını kutladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.