Balçova'da değişim gençlikten yana olmalı: Balçova'nın bir Yiğit'i olmalı

Balçova'da değişim gençlikten yana olmalı: Balçova'nın bir Yiğit'i olmalı

Yusuf Kırbiç yazdı; Balçova'da değişim gençlikten yana olmalı: Balçova'nın bir Yiğit'i olmalı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile başlayan değişim rüzgarının İzmir’de CHP iktidarındaki ilçe belediyelerinde nasıl yankılanacağı her geçen gün merakını arttırıyor.

İzmir’in mevcut belediye başkanları da değişiminden nasibi alacak gibi gözüküyor. En çok merak edilen ilçeler arasında liste başını Balçova çekiyor. Konuşulan adaylar içerisinde ise öyle bir isim var ki aile değerleri bakımından ön planda yer alıyor.

Yiğit İstanbul…CHP'ye uzun yıllar hizmet etmiş bir ailenin oğlu olarak bugün Balçova’da ön plana çıkan isimlerden birisi. Özgür Özel ile birlikte gençleşen CHP'de Balçova’dan genç yaşıyla ve eğitimiyle dikkat çeken isimlerin başında geliyor Yiğit İstanbul.

whatsapp-image-2023-11-27-at-18-20-21-1.jpeg

Gelin Yiğit İstanbul’u yakından tanıyalım; Doğu Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olduktan sonra İngiltere'nin Londra kentinde LSBF’de pazarlama üzerine eğitim alan Yiğit İstanbul son olarak Katip Çelebi Üniversitesi'nde kamu yönetimi ve siyaset bilimi üzerine yüksek lisansını tamamlamış ve Boğaziçi Üniversitesi Avrupa Siyaset Okulu çalışmalarından başarıyla mezun oldu. 35 yıldır Balçova’da ikamet eden Yiğit İstanbul 8 yıldır belediyecilik alanında da önemli işlere imza attı. "Her apartman ile bir öğrenci okutuyoruz" projesinin mimarlarından olan İstanbul, bir çok üniversite öğrencisine karşılıksız burs sağlayarak toplumsal dayanışma alanında bir çok ülkenin dikkatini çekmiş ve ödüller aldı. Gençleşen CHP’de Balçova’da değişim olacaksa elbette ki gençlikten yana olmalıdır. Özellikle de Balçova’nın kendi evladı bir Yiğit’i varken…

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.