BALKAN ŞAMPİYONU AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR

BALKAN ŞAMPİYONU AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR

Aydın Büyükşehir Belediyespor, Kadınlar Voleybol Balkan Kupası’nın final maçında Sırbistan temsilcisi Ok Jedinstvo Stara Pazova’yu 3-0 yenerek şampiyon oldu

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Kadınlar Voleybol Balkan Kupası’nın final maçında Aydın Büyükşehir Belediyespor, Sırbistan temsilcisi Ok Jedinstvo Stara Pazova’yu 3-0 mağlup etti. Mavi-beyazlı ekip Uğur İnan Spor Salonu’nda oynanan maçın setlerini 25-19, 25-17 ve 25-15 kazanarak birincilik kupasını havaya kaldırdı. Karşılaşmadan sonra büyük sevinç yaşayan Aydın’ın Sultanları’na kupasını Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz verdi. Aydın BBSK, bu sonuçla CEV Kadınlar Challenge Kupası'nda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı. Karşılaşmayı Kuşadası Belediye Başkan Vekili Volkan Alkış ile Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan da izledi.

.jpg

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: ŞAMPİYONLUĞU AYDIN’IN GENÇLERİNE ARMAĞAN EDİYORUZ

Balkan Kupası’nda şampiyon olan Aydın BBSK’nın Türkiye’ye büyük bir gurur yaşattığını belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Kadın voleybolunda söz sahibi bir kent olmanın ve Türkiye’yi uluslararası arenada temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Aydın’ın Sultanları çok başarılı bir turnuva geçirdi. Şampiyon olacaklarına yürekten inanıyorduk. Bu şampiyonluk Aydın’ın gençlerine armağan olsun. Tüm oyuncularımızı ve teknik heyetimizi yürekten tebrik ediyorum” dedi.

“TAKIMDAKİ UYUMDAN MEMNUNUM”

Başantrenör Alper Hamurcu ise “Balkan Kupası, Avrupa kupalarına katılmak adına bizim için çok önemliydi. Takımın uyumundan oldukça memnunum. CEV Kadınlar Challenge Kupası'nı en iyi şekilde tamamlamayı hedefliyoruz. Bugün salona gelerek bizi yalnız bırakmayan taraftarlara çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.