Bambi Yatak  büyümeye devam ediyor

Bambi Yatak büyümeye devam ediyor

Bambi Yatak, Türkiye’deki mağaza ağını genişletmeye devam ediyor.

 300. mağazasını Masko’da açan Bambi Yatak, 2023 sonuna kadar mağaza sayısını 600’e çıkarmayı hedefliyor.  Ayrıca yılsonunda fabrikasını 25 milyon TL yatırım bütçesiyle +30 bin metrekare daha büyütmeyi planlayan Bambi, bu büyümeyle günlük 1.000 ila 1.200 adet yatak üreterek sektörü domine etmek için çalışmalarını sürdürüyor.  Sürdürülebilir büyüme stratejisiyle bugün 300. mağazasını İstanbul Masko’da konumlandıran Bambi Yatak, Türkiye’nin her noktasında olma vizyonuyla hareket etmeye devam ediyor.

“Rakamlarla büyümemizi sürdürülebilir kılıyoruz”

Bugün; yurt içi ve yurt dışı toplam 650 bayisiyle 15 ülkede varlığını sürdüren Bambi Yatak, 2023 yılında bu rakamı 600’e yükseltmeyi hedefliyor.  Her yatırımda olduğu gibi yeni mağazasında da Bambi, 50 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesini arkasına alarak yüzde 100 Türk sermayesiyle ülke ekonomisine katkı sağladığını kanıtlıyor. En iyi sonucu alabilmek için üretimde en kaliteli malzemeyle yeni nesil yüksek teknolojiyi birleştiren Bambi, yılsonunda fabrikasını 25 milyon TL yatırım bütçesiyle +30bin metrekare daha büyütmeyi planlıyor. Bambi, bu büyümeyle günlük 1.000 ila 1.200 adet yatak üreterek sektörü domine etmek için çalışmalarını sürdürüyor.  22 farklı ürünle ihracata odaklanan Bambi, cirosunun yüzde 1’ini ihracattan elde ediyor.  Hollanda, Belçika, Almanya, Polonya, Romanya, Avusturya, Azerbaycan, Irak, Lübnan, Kıbrıs, Libya, Ürdün, Kuweyt, Umman, Suudi Arabistan ve Pakistan’a ihracat yapan Bambi, ihracat rakamlarını her yıl bir önceki yıla göre minimum yüzde 40 arttırmayı hedefliyor.

bambi-yatak-300.-magaza-acilis-(2).jpg

“Her yeni lokasyon bizim hedeflerimize giden yol haritamızdır”

Açılışa özel açıklamada bulunan Bambi Yatak Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gökmen,  bugün 300. mağazaya ulaşmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Gökmen,  2023 yılında bu sayıyı 600’e çıkarmayı hedeflediklerinin altını çizdi. Teknolojiyi arkalarına alarak tüm iş süreçlerini yönettiklerini belirten Gökmen, “Bambi Yatak olarak Ar-Ge destekli inovasyon harikası ürünlerimizle takipçilerimizin karşısında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bugün 300. konsept mağazamızla takipçilerimizi buluşturduk. Hedefimiz çok net; yılsonunda bu rakamı 325’e çıkarmak. Ayrıca Bambi olarak, bayi ağımızı daha da genişletmek, özellikle Avrupa’da ve diğer bölgelerde ihracat rakamlarımızı ve istihdam sayımızı arttırmak için çalışıyoruz. Ar-Ge’yi DNA’sına kodlayan bir marka olarak teknolojik ürünler üretmeye devam etmek ve her yıl olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da tamamen yerli ve milli bir firma olarak oluşturduğumuz yol haritasında yürümek istiyoruz. Bu hedeflerimize ulaşmak için her geçen gün hem bayi kanalımızda hem ihracat kanalımızda çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Hedefimiz her zaman yeni nesil teknolojilerle konforu bir arada sunan yatakları müşterilerimizle buluşturmak. Bu hedeflerimize ulaşmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve 300. mağazamızda bunun en son örneğidir ”dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.