Bambi Yatak pandemi sürecine istihdamla destek veriyor!

Bambi Yatak pandemi sürecine istihdamla destek veriyor!

Bambi Yatak Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gökmen, “Yeni satış kanallarımızı faaliyete geçirerek pandemi sürecine istihdamla destek veriyoruz” dedi.

Türkiye genelinde ve global pazarda yatak sistemlerinde yaygın hizmet ağı ile faaliyetlerini sürdüren Bambi Yatak, sürdürülebilir büyüme stratejisiyle yurt içinde mağaza ağını genişletmeye devam ediyor. Pandemi dolayısıyla artan işsizlik problemine yarattığı ek istihdam politikaları ile destek veren Bambi, 520 kişilik çalışan sayısını son iki ayda 600’e çıkararak bugün yurt içinde 420 konsept ve 250 korner mağazasıyla toplam 670 mağazaya ulaştı. 

Türkiye yatak sektörünün önemli oyuncularından Bambi Yatak, Türkiye’deki mağaza ağını genişletmeye devam ediyor. Bugün; 20 farklı ülkede 90 noktada varlığını sürdüren Bambi, ülkemizin de önemli sorunlarından olan işsizliğe karşı hizmete açtığı mağazalarla destek sağlıyor. Sürdürülebilir büyüme stratejisiyle bu yıl açtığı 86 satış noktasıyla bugün 420. mağazasını sektöre kazandıran Bambi Yatak, Türkiye’nin her noktasında olma vizyonuyla hareket etmeye devam ediyor.

“Mobilya sektöründe talep artacak”

İzmir Torbalı’da 40.000 m2’lik kapalı alanda bulunan fabrikasına ek olarak +30 bin m2’lik yeni fabrikasını tamamlamak üzere olan Bambi, pandemi sürecinde istihdam sayısını artırarak son 2 ayda 600’e ulaştı. Yaşanılan zor günlerin son bulmasıyla mobilya sektöründe talebin artacağını dile getiren Bambi Yatak Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gökmen, “Kovid-19 pandemisi önlemlerine yönelik olarak 28 Mart 2020 itibariyle İzmir Torbalı’da 40.000 m2’lik kapalı alanda bulunan fabrikamızda üretime ara verdik. 2 haftalık ara sonrasında vardiya sistemlerimizi yeniden düzenleyerek maksimum önlemlerle üretimimize devam etmeye başladık. Vaka sayısının azalmaya başlamasıyla temennimiz normalleşme sürecinde yeni bir dalgalanma yaşamadan hayatımıza devam etmek. Tüm bu süreç yaşanırken yurt içinde mağaza sayımız artmaya devam ediyor. İçinde bulunduğumuz yıl 86 mağaza açarak 420 satış noktasına ulaştık ve büyüyen fabrikamız ile istihdam sayımızı da 80 kişi artırdık. Pandemi süreci sonrasında satışlarda talep artışı öngörüyoruz.” dedi.

“İstihdama katkı sağlamaya devam edeceğiz”

50 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesini arkasına alarak yüzde 100 Türk sermayesiyle ülke ekonomisine katkı sağlayan Bambi Yatak yılsonuna kadar yurt içi mağaza sayısını 500’e çıkarmayı hedefliyor. Gökmen, “Bugün 420. konsept mağazamızı sektörümüze kazandırmanın haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamda hedefimiz çok net; yılsonunda bu rakamı 500’e çıkarmak. Elbette hedeflerimize emin adımlarla ilerlerken en büyük temennimiz halkımız ve ekonomimiz için pandemi tehdidinin bir an evvel ortadan kalkması. Korona virüs dolayısıyla üretimi duran, kapatan, iş göremez duruma gelen firmalar ve küçük esnaf var. Bizler Bambi Yatak olarak ülkemizin yaşadığı bu zorlu günlerde istihdam konusundaki hassasiyetimizle destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.