Barcelona Arda Turan'ı Kadroya Dahil Etti

Barcelona Arda Turan'ı Kadroya Dahil Etti

Barcelona'dan Arda Turan'ın gönderileceği iddiası uzunca bir süredir konuşuluyordu. Özellikle El Clasico'da Turan'ın kaçırdığı gol yüzünden İtalyan basını Türk futbolcuyu yerden yere vurmuştu. Beklentileri karşılayamadığı iddia edilen Arda Turan için kulüp teknik direktörü Luis Enrique Turan'ı  kadroya tekrar dahil edildi.

Dün gerçekleştirilen antrenmana mide rahatsızlığı nedeniyle katılamayan Barcelona'nın Türk oyuncusu ve milli takım kaptanı Arda Turan, beklentileri karşılamadığı için gönderilecek iddialarını çürüttü. Barcelona teknik direktörü Luis Enrique, Turan'ı tekrar kadroya aldı.

Sezon'da kendinden beklenemeyecek kadar kötü performans sergileyen Barcelona, son dört maçtan üçünü kaybederek anca bir beraberlik alabildi. Şampiyonlar Ligi'ndeki iddiasını kenara bırakan İspanyol takımı, ligde gösterdiği başarısızlıklardan dolayı ezeli rakibi Real Madrid ile aralarındaki puan farkını azalttı.

Real Madrid karşılaşmasına kadar...

Barcelona El Clasico öncesine kadar 23 hafta boyunca tek bir yenilgi dahi görmemişti. Real Madrid karşılaşmasında 2-1 yenilen takım, o karşılaşmadan sonra bir daha kendini toparlayamadı.

Önündeki karşılaşmalarda dört karşılaşmadır alamadığı yenilgileri almak isteyen takım, mağlubiyet serisini sona erdirerek 1 ay öncesine dönmek istiyor. Hala liderlik konumunda bulunan ancak Atletico Madrid ve Real Madrid'in bastırmasıyla liderliği kaptırmak istemeyen takımda Sandro, Vermaelen ve Mathieu'nun sakatlıkları devam ediyor. Öte yandan Pique önceki karşılaşmalarda aldığı cezalar nedeniyle Deportivo karşılaşmasında forma giyemeyecek.

 

 

Deportivo karşılaşmasına çıkacak kadro: Claudio Bravo, Ter Stegen, Douglas, Rakitic, Sergio, Alves, Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Bartra, Munir, Jordi Alba, Sergi Roberto ve Adriano.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.