Barcelona Başkanı'ndan Arda Turan Açıklaması

Barcelona Başkanı'ndan Arda Turan Açıklaması

Barcelona Başkanı Josep Maria Bartmeu, ülke gündemine giren Arda Turan'ın Barcelona'dan gideceği tartışmasına son noktayı koydu.

Barça ile Arda'nın yollarını ayırmayacağını vurgulayan Bartmeu, Türkiye Milli Takımı'nda da forma giyen Arda Turan'ın yollarının ayrılmayacağını kesin bir şekilde ifade etti. Özellikle teknik ekibin Turan'ı takımda tutmak istediğini vurgulayan başkan, Turan ve Vidal'a 6 ay boyunca takımda oynamadan kalma sabrını gösterdikleri ve takımda kaldıkları için teşekkür etti. 

10 üzerinden 9 veririm

Turan'ın performansını sportif açıdan düşünürse 10 üzerinden 9 vereceğini açıklayan Bartmeu, buna neden olarak da bir sezonda 4 kupa birden kazanmalarını gösterdi. Bir sezonda 4 kupa kazanmanın kötü olmadığını belirten Bartmeu böylece Arda'nın Barcelona'dan atılacağı iddialarının da önüne geçmiş oldu.

Fazla kilolar...

İtalyan basını ise konuyla ilgili büyük bir iddia ortaya atarak, Barcelona'nın Arda Turan için çok özel bir antrenman programı hazırladığını öne sürerek, Arda'nın fazla kilolarından kurtulması için çalışıldığını yazdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.