Barçın Spor'dan İstanbul Havalimanı'nda yeni mağaza!

 Barçın Spor'dan İstanbul Havalimanı'nda yeni mağaza!

Barçın Spor, Avrupa'nın ve Dünya'nın sayılı havalimanları arasında yer alan İstanbul Havalima'nın da yeni mağazasını 10 Ekim'de açmaya hazırlanıyor. 

Mimarisi İstanbul Boğazı’ndan ilham alınarak tasarlanan gümrüksüz alışveriş alanı Bosphorus Zone’da global ve Türk olmak üzere toplamda 54 marka 71 mağazanın yer aldığını belirten Barçın Spor Genel Müdürü Celal Kaya, “Barçın olarak  17. Nike Mağazamızı  hizmete açacağız.  Klasik perakendecilik ile elektroniği birleştirmek açısından dünyada ilk örnek mağazamız olacak. Nike Türkiye'nin en çok mağazaya sahip ana ortağı olarak 24 saat açık kalacak müthiş bir konsept hazırlıyoruz. En az 30 kişiye istihdam sağladığımız gurur duyacağımız bir proje olacak. Spor giyim tutkunlarını Dünya da en yeni teknolojilerle burada buluşturacağız” diye konuştu.

Dünyanın her noktasından ülkemizi ziyaret edecek turistler içinde önemli bir mağaza olacağını vurgulayan Kaya, “Spor perakende sektöründe lider markalardan biri olarak büyümeyi sürdürüyoruz. Özellikle İstanbul son 4 yıldır yatırım anlamında bizim için çok önemli. Ülkemize ve genç neslimize güveniyoruz. Markamızın çıkış noktası İzmir'de de yeni noktalarla tüketicilerimizi buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.