Barışcan Sapancı Müzik Dünyasında Farklı Yollar İzliyor 

Barışcan Sapancı Müzik Dünyasında Farklı Yollar İzliyor 

Barışcan Sapancı, Diyarbakır’da yaşayan bir müzisyen ve öğretmen. Şarkılarının söz ve müziklerini kendisi yapıyor.

 500’ e yakın eseri bulunuyor. 90’lı yıllarda “Eli İşte Gözü Oynaşta” adlı bir kaset formatında bir çalışma yapmış fakat tanıtım yetersizliğinden dolayı bu çalışmayı geniş kitlelere ulaştıramadı.
Sonraki yıllarda Türküola Müzik etiketiyle yapımcı Neşe Demirkat prodüktörlüğünde ‘Şirinim’ isimli tekli çalışmasını video klibi ile birlikte yayımladı.
Cinan Müzik etiketiyle yayınladığı “Acıklı Şarkılar” albümü ve Ütopya Müzik etiketiyle yayınladığı ‘Tekno Dance’ albümlerinden sonra, yapımcıların dijital yayın politikalarını kendisine uygun bulmayarak, bağımsız bir sanatçı olarak devam etme kararı alan Barışcan Sapancı, albümlerini peş peşe dijital platformlarda kendi imkanlarıyla yayınlamaya başlayarak Müzik dünyasında farklı bir yol çizmiştir. 
Sözleri ve müziği kendisine ait olan şarkılardan oluşan piyano eşliğinde akuştik olarak söylediği ‘Klasik Müzik Tadında’ , eğlenceli pop şarkılardan oluşan ‘Hüzünlü Neşeler’ ve ilahi ezgiler kullanarak söylediği slow şarkılardan oluşan ‘İlahi Ben’ albümlerini kendi imkanlarıyla yayınladı ve bir pr şirketi ve menejer olmamasına rağmen, tanıtımlarını yapmaya çalışmaktadır.
Barışcan Sapancı ayrıca Bizim Çocuklar ve Barışcan’ adlı bir TV çocuk programını 20 sezon (20 Yıl ) canlı yayınla yaparak ulaşılmaz bir rekoru kırdı. Barışcan Mini Animasyon Show isimli gösterileriyle özellikle çocuklu ailelerin ilgisini çekti
Barışcan Sapancı yıllar önce televizyon ekranlarında ünlü sanatçılarla yaptığı söyleşilerden oluşan ‘Barışcan’la İşte Hayat’ adlı programını ise günümüzde Instagram’dan canlı yayınla her hafta farklı konu ve konuklarıyla devam ettiriyor.
Çeşitli organizyon ve etkinliklerde sunuculuk da yapan sanatçı, ilginç video kliplerini ve şarkılarını milyon takipçisi olan  müzik platformları yerine, sadece kendi YouTube kanalında yayımlayarak, farklı ve cesur adımlarla müzik dünyasında ilerlemeye çalışıyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.