Barok Müzik Günleri başlıyor!

Barok Müzik Günleri başlıyor!

Bu yıl dördüncü kez düzenlenen Barok Müzk Günleri, 3 – 30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Barok Müzik Günleri, Ahmed Adnan Saygun Senfoni Orkestrası’nın açılış konseriyle 3 Nisan Çarşamba günü saat 20.30'da başlayacak.

Barok müziğin önde gelen isimlerini sanatseverlerle buluşturan Barok Müzik Günleri, ilk defa 2021 yılında düzenlendi. Bu yıl 4.sü düzenlenen Barok Müzik Günleri, 3 Nisan Çarşamba günü saat 20.30'da AASSM’de Ahmed Adnan Saygun Senfoni Orkestrası ile başlayacak. Sanatseverler, 6 ayrı konserde birbirinden değerli sanatçıları ve grupları dinleme fırsatı bulacak.

AÇILIŞ KONSERİ

Barok Müzik Günleri, 3 Nisan’da İbrahim Yazıcı yönetimindeki orkestra ve 2022 Federal Şan Yarışması'nı kazanan ve 2022'de dünyanın en prestijli opera yarışması “Operalia”nın ikincilik ödülünü kazanan Kontrtenor Nils Wanderer ile açılış konseri verecek. Konserin biletleri, 19 Mart Salı günü kultursanat.izmir.bel.tr adresinden, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, İsmet İnönü Sanat Merkezi ve Konak Vapur İskelesi Gişelerinden saat 10.00'da satışa sunulacak. (Gişeler mesai saatleri içerisinde açıktır. Konser günü AASSM gişesi saat 20.30'a kadar açık olacaktır.)

2tdmnj.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.