Başbakan Yardımcısı Bozdağ'dan flaş iddia!

Başbakan Yardımcısı Bozdağ'dan flaş iddia!

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, CHP'den İYİ Parti'ye geçen 15 milletvekili ile ilgili konuştu

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "15'ler olayı Türk siyasi tarihinin siyasi ahlaksızlık abidesidir. Güneş Motel dahil böyle bir ahlaksızlık abidesine Türkiye şahit olmadı. CHP'nin adayını Kılıçdaroğlu da bilmiyor" dedi.
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "CHP'nin içinde bulunduğu durum gerçekten acınacak bir durum. CHP'yi Kılıçdaroğlu ve ekibi acınacak hale getirdi. CHP ne yapacağını bilmiyor. Kendi içinden bir ismi belirleyip çıkaramıyor. Siz Türkiye'yi yönetmeye ehil değil misiniz?. Kılıçdaroğlu kendisi çıkıp ben adayım demeli. Hodri meydan diyordu işte meydan. CHP'nin adayını Kılıçdaroğlu da bilmiyor. CHP 28 Şubat'ın motor gücüydü" dedi.
 

ADAYI KENDİSİ DE BİLMİYOR

CHP'nin adayı ile ilgili de konuşan Bozdağ, "Kılıçdaroğlu sanki bu işi biliyor, kafasında birkaç isim var' diye düşünüyordum  ama geldiğimiz noktada CHP'nin göstereceği cumhurbaşkanı adayı kim, eminim  Kılıçdaroğlu da bilmiyor, onun da kafasında bir aday ismi yok, belli ki kurye  bekliyor" ifadesini kullandı. 


'HALK BUNLARA DERSİ SANDIKTA VERECEK'

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "Türk halkı bütün bu alavereleri  dalavereleri seyrediyor. Vakti gelince de alaverecilere dalaverecilere sandıkta  dalacak" diye konuştu,

15'LER OLAYI

15 vekilin İYİ Parti'ye geçmesiyle ilgili konuşan  Bozdağ, "Eğer istifa edeceklerse öyle anlaşılıyor ki kiraya  verilen vekillerin 'kirasını tahsil' konusunda bir sıkıntı var. Tahsil  edilemeyince zannedersem onları tekrar geri çağırma durumu ortaya çıkabilir" şeklinde konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.