Başbakan'a 'Acil Servis' protestosu

Başbakan'a 'Acil Servis' protestosu

CHP Gaziemir Gençlik Kolları, Başbakan Binali Yıldırım'ın "Acil Servise kız bulmaya gidiyorlar" sözlerini Gaziemir Nevval Salih İşgören Hastanesi'nin Acil Servis kapısının önünde protesto etti.

CHP Gaziemir Gençlik Kolları Başbakan Binali Yıldırım'ın "Acil Servise kız bulmaya gidiyorlar" sözlerini Gaziemir Nevval Salih İşgören Hastanesi'nin Acil Servis kapısının önünde protesto etti. 

Acil Servise giderek basın açıklaması yapan CHP'liler adına açıklama yapan CHP Gaziemir Gençlik Kolları Başkanı Semih Kalfa; "Başbakan Binali Yıldırım'ın dün grup toplantısında yaptığı Hastanelerimiz o kadar şirin hale geldi ki, oğlunu kızını evlendirmek için, yuvalar kurmak için hastanelere gidiyorlar. Acil servis tedavi değil yuva kurmak için hizmet veriyor. İşte geldiğimiz nokta bu sözlerine karşı Acil Servise geldik ama durum hiç öyle değil, acil servis olmasına rağmen polikliniklerde ki gibi uzun kuyruklar var, acil müdahale edilmeyi bekleyenler sıra almak zorunda, müdahale etmek için canını dişine takan sağlık çalışanları ise ağır işçi pozisyonunda, sağlık sistemi çökmüş nereye gitsen nerede muayene olsan nereden ilaç alsan para kesilmekte, Bu koşullarda acil servise girebilen hasta tedavi olmayı hastasını içeriye sokabilen yakını ise acil servisin önünde bir umut bekleyenlerle dolu. Ne acı ki Başbakan ise maalesef ülkenin bu acı tablosunu görmeyecek kadar gayrı ciddi bir şekilde açıklama yapıyor. Buradan Başbakan'a sesleniyoruz. Acil servisin önüne mutlaka gidiniz. Sizin övünerek yarattığımız dediğiniz Yeni Türkiye'de her gün terör nedeniyle düşen ateşlere dayanamayan şehit anaları, babaları, eşleri ve önleyemediğiniz canlı bombaların katliamlarından dolayı canlarını arayan bir umut bekleyen insanlar mı var yoksa kız arayanlar mı? görmüş olursunuz." Dedi. İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse ise; "Buralar kız bulma gibi ciddiyetsiz bir yer değil buralar acıların yaşandığı insnanların kuyruklarda beklediği yerler başbakanı acil servislere davet ediyoruz gelsin buradaki rezilliği görsün, sen Başbakan olarak bırak yuva yapmayı insanlara kız bulmayı kanser hastalarının 3000-4000 TL dahi verilip  bulunamayan ilaçlarını bul" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.