Başkan Acar'dan Türk EğitimSen'e ziyaret

Başkan Acar'dan Türk EğitimSen'e ziyaret

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Türk Eğitim-Sen Aliağa temsilciliğini ziyaret etti.

Dernek binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Serkan Acar’ı Türk Eğitim-Sen Aliağa temsilcisi Ragıp Cerrahoğlu ile yönetimde yer alan Okan Özçelik, Alper Demirel, Serkan Koç, Levent Gültekin, Harun Okkay, Ahmet Kula, Eyüp Gündüz, İsmail Açar ve diğer üyeler karşıladı.

aliaga-turk-egitim-sen-ziyareti-(3).jpg

Beş yıldır Aliağa için hep daha iyisini yapmak için çalıştıklarını belirten Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa’nın ciddi yatırımlarla bir dünya şehri olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi.

“MESLEK HASTALIKLARI HASTANESİ 10 MİLYON HASTAYA HİZMET VERECEK”

Aliağa’ya yapılacak olan meslek hastalıkları hastanesi konusunda bilgiler aktaran Başkan Serkan Acar, “Dokuz Eylül Üniversitesi ile yaptığımız protokol çerçevesinde Çaltılıdere Mahallesi’ne 200 ve üstü yatak kapasitesine sahip bir meslek hastanesi kazandırılıyor. Dünyanın en iyi meslek hastalıkları hastanesi Almanya’da bulunuyor. Dokuz Eylül Üniversitesinden yapılan bilgilendirmeye göre Aliağa’da kurulacak olan hastane Almanya’dakinden daha üst düzeyde olacak. İçerisinde mikrocerrahi, yanık ünitesi, kök hücre odaları ve birçok hastalığın tedavisi için tanı merkezi bulunacak. İki yıl sonra 10 milyon hastaya hizmet verecek. Bu hastane hem bizim için hem de ülkemiz için önemli bir değer olacak” dedi.

“İZMİR’DEN GELİNEN BİR ALİAĞA İÇİN PROJELER ÜRETTİK”

Sanayi ve liman şehri olma özelliği ile ön plana çıkan Aliağa’nın imajını değiştirmek adına birçok projeye imza attıklarını ifade eden Başkan Serkan Acar, “Sanayi kenti ile anılan Aliağamızın kültürle, sanatla, sporla ve eğitimle anılan bir kent olması için çaba gösterdik. Aliağalıların Aliağa’da kalması, İzmir’e gidilen değil İzmir’den gelinen bir Aliağa için projeler ürettik” dedi.

aliaga-turk-egitim-sen-ziyareti-(6).jpg

ALİAĞA GENÇLİK VE EĞİTİM ŞEHRİ OLUYOR

Farklı yelpazedeki yatırımlarla Aliağa’nın ciddi bir ivme kazanacağının da altını çizen Başkan Serkan Acar, “Ege Üniversitesi kampüs projesi ve Güzel Sanatlar Okulu ile Aliağa bir eğitim şehri olma yolunda büyük bir yol kat edecek. Çaltılıdere bölgesine Ege Üniversitesi tarafından yapılacak olan uluslararası nitelikteki kampüse 50 bin öğrenci eğitim için gelecek. Yine Çaltılıdere’ye Türkiye’de ilk pilot uygulaması olacak sekiz yıllık ilkokul sonrası yatılı Güzel Sanatlar Okulu da Aliağamıza ayrı bir değer katacak. Türkiye’nin en yetenekli öğrencileri Aliağa’da eğitim alacak” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Eğitim-Sen Aliağa temsilcisi Ragıp Cerrahoğlu ise Başkan Serkan Acar seçimler öncesinde başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.