Başkan Adayı Aydın: Modern ve güvenli çalışma ortamı sunacağız

Başkan Adayı Aydın: Modern ve güvenli çalışma ortamı sunacağız

AK Parti Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Adayı Aydın, balıkçılarla bir araya gelerek, “Modern ve güvenli çalışma ortamı sunacağız” dedi.

MEDYA EGE- Yerel Seçimlere iki haftadan az bir süre kala adaylar saha çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın, çalışmalar kapsamında Sığacık’ta balıkçılarla bir aya geldi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Aydın, “Sığacık'ta ekmeğini denizden çıkaran balıkçılarımız ile bir araya gelerek taleplerini dinledik, projelerimizi anlattık. Sığacık'ta planlanan yatırımlarımız ile hemşehrilerimize daha modern ve güvenli bir çalışma ortamı sunacağız” ifadelerini kullandı.

1-002.jpeg

Aydın, ayrıca sosyal medya paylaşımında “Her gittiğimiz yerde bizleri güler yüzle, sevgiyle, samimiyetle karşılayan esnaf ve vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum” notunu düştü.

2-001.jpeg

Başkan Adayı Aydın, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle yapılan törene katıldı. Aydın, törene ilişkin sosyal medya paylaşımında ise, “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle Seferihisar Garnizon Şehitliği'nde düzenlenen törene katılım sağladık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, sevgi ve rahmetle anıyorum...” ifadelerini kullandı.

3-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.