Başkan Adayı Çankırı: AK Parti belediyecilikte markadır!

Başkan Adayı Çankırı: AK Parti belediyecilikte markadır!

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı; “Biz bu işi iyi biliyoruz. AK Parti belediyecilikte markadır” dedi.

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı partisinin Konak teşkilatı üyeleriyle ile bir araya geldi. İzmir Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde düzenlenen buluşmaya teşkilatın tam kadro ile katılım sağladığı görüldü. “Konak İçin Gelişim Zamanı” tezahüratları eşliğinde konuşma yapan Çankırı, 26. Dönem AK Parti Mardin Milletvekili iken 2018 yılında düzenlenen Konak Kongresi'ne misafir olarak geldiğini şimdi ise sahnede Konak Belediye Başkan Adayı olarak yer almanın gururunu yaşadığını anlattı.

unnamed-4.jpg

“TÜRKİYE UZAYDA KONUŞULUYOR İZMİR KOKMAYA DEVAM EDİYOR”

İzmir’in sorunlarının kendi sınırlarını aştığını aktaran Çankırı Türkiye Cumhuriyeti’nde ilk kez bir Cumhurbaşkanının belediye başkanlığı tecrübesine sahip olduğunu hatırlatarak; “Sayın Cumhurbaşkanımız hizmeti yerel den merkeze nakış misali işleyerek makamını temsil ediyor. Dolayısıyla bu noktada kentlerin içinde bulunduğu tabloya o kadar hakim ki. İzmir için bu yüzden çok dertlenmiş vaziyette. Düşünün ki Türkiye Cumhuriyeti artık uzayda konuşulan bir devlet iken İzmir’in hala kokan körfezini, ulaşım sorununu, su basan sokaklarını, gerçekleştirilmeyen kentsel dönüşümünü konuşuyoruz” dedi.

unnamed-2.jpg

“AK PARTİ MARKA BELEDİYECİLİKTİR”

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde rekor bir oy oranı ile Konak’ta tarih yazacaklarını aktaran Çankırı şunları söyledi: “Konak’ta tarih yazacağız. Hep beraber bu teşkilatın gücünün ne kadar büyük olduğunu göstereceğiz. 1994 yılında bu işe nasıl başlandı? O evlere nasıl girildi? Kadınlar sayesinde. Kapı kapı dolaşarak. Bu sebeple 22 yılda tarih yazdık. Biz bu işi iyi biliyoruz. Biz belediyeciliği, sosyal belediyeciliği, hizmet belediyeciliğini, gerçek belediyeciliği, AK Parti olarak iyi biliyoruz. Artık AK Parti Belediyeciliği bir marka haline gelmiştir.”

unnamed.jpg

“HESAP SORMAK DEĞİL TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUZ”

Çankırı ardından Gültepe Cemevi’ni ziyaret etti. AK Parti hükümetleri döneminde kutuplaşmanın değil uzlaşının ve birleştirici gücün konuşulduğunu açıklayan AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Yıllardır İzmir özelinde ayrı bir algı operasyonu var. AK Parti’nin İzmir’de zafer kazanacak olması birilerini her zaman rahatsız etmiştir. Bizim zaferimiz AK Belediyeciliği gören hizmetle buluşan kentlerdir. Ayrıştırmanın bize aykırı olduğunu, kırmızı çizgimiz olduğunu yıllardır anlatıyoruz. Yoksa kimsenin ideolojik duruşu, etnik kökeni, mezhebi ya da yaşam tarzıyla ilgimiz alakamız yok. Bakın Türkiye, artık uzayda konuşulan bir ülke iken İzmir’in hizmetsizlikten kangrene dönüşen hikayesi hepimizin orta kaygısı olmalı. Hesap soran değil teşekkür eden taraftayız. Dolayısıyla bu seçimde çocuktan yaşlısına herkes kazanacak. Sahadaki emekte ter var. Gururluyuz ki AK Partili belediyeciliği koltukta değil hizmette yarışan belediyeciliktir. Bu şehirde hizmet etmek için İzmir için en iyi vakit.”

Düzenlenen gecede partililere daha iyi bir Konak için beklentilerini ve projelerini anlatabilecekleri, ‘Konak İçin Bir Fikrim Var!’ yazılı broşür dağıtıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.