Başkan Adayı Nişancı: Hizmete başlamak için sabırsızlanıyorum

Başkan Adayı Nişancı: Hizmete başlamak için sabırsızlanıyorum

Seferihisar için tekrar yola çıktığını belirten Memleket Partisi Seferihisar Belediye Başkan adayı Hamit Nişancı, "Sonuç, bu ilçeyi mutlu edecek bir sonuç olacak ve başlayacak olan bir hizmet dönemi olacak. Hizmete başlamak için sabırsızlanıyorum" dedi.

MEDYA EGE - Anavatan Partisi'nden 1999-2009 yılları arasında Seferihisar Belediye Başkanlığı yapan ve önümüzdeki yerel seçimler için Memleket Partisi'nden Seferihisar Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Hamit Nişancı, Seferihisar için tekrar yola çıktığını ifade ederek sosyal medya hesabından yerel seçimlere yönelik videolu bir paylaşım yaptı.

Seferihisar'a hizmette bulunmak için sabırsızlandığını vurgulayan Nişancı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Mutluyum. Çünkü benim gibi hayatınızı bu ülkeye vakfettiğinizi düşünüyorsanız, seçim dönemlerini, vatandaşlarınızla kucaklaşmak için bir şans olarak görüyorsanız, kendinizi iyi hissedersiniz. Ben 7 den 77'ye gördüğüm ilgiden çok mutluyum, çok da huzurluyum. Bu pozitif halin sahaya da yansıdığını düşünüyorum. Bu seçimlerin sonuçlarından ziyade geçeceği ortamın ilçeye yakışan bir şekilde geçeceğinden eminim. İlçe halkının da hiçbir kaygı duymasına gerek yok. Kesinlikle sonuç, bu ilçeyi mutlu edecek bir sonuç olacak ve başlayacak olan bir hizmet dönemi olacak diye düşünüyorum. Kendimi iyi ve bir çok sorunu çözebilmek için heyecanlı hissediyorum. Bir an önce seçim telaşının ortadan kalkması için ve hizmete başlamak için sabırsızlanıyorum. En büyük dileğim bu."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.