Başkan Adayı Taner Acar'dan Foça'da 2.el pazarına ziyaret

Başkan Adayı Taner Acar'dan Foça'da 2.el pazarına ziyaret

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhur İttifakı Foça Belediye Başkan Adayı Taner Acar, Foça'da 2.el pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

MEDYA EGE - 31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken "Foça İçin geliyoruz" sloganı ile Foça'nın değerlerini korumak amacıyla yola çıktığını söyleyen Cumhur İttifakı Foça Belediye Başkan Adayı Taner Acar, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Foça'da her kesime ulaşmaya çalışan Acar, esnaf ve vatandaşlarla buluşarak sorun, talep ve ihtiyaçlara kulak veriyor.

Çalışmalar kapsamında Foça'nın 2.el pazarını ziyaret eden Başkan Adayı Acar, burada da esnafların sorun, talep ve ihtiyaçlarını dinledi. Foça'da atıl durumda bulunan eşyaların yeniden kullanımına olanak sağlayan 2.el pazarına ilişkin konuşan Acar, pazarın ilçe genelinde dayanışmayı güçlendirdiğini ifade ederken aile bütçesi için de faydalı olabileceğini vurguladı.

whatsapp-image-2024-02-15-at-13-19-47-1.jpeg

Ziyaretinde vatandaşları da dinleyerek sohbet eden Acar; "Sizlerle geçirdiğim her an benim için çok kıymetli. Çünkü Foça'yı beraber yöneteceğiz. Değerli sanatçı Kayahan'ın söylediği gibi yolu sevgiden geçen herkesle bir gün bir yerde buluşuruz" ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-02-15-at-13-19-47.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.