Başkan Adayı Ünsal: Emeğe ve emekçiye sahip çıkacağız

Başkan Adayı Ünsal: Emeğe ve emekçiye sahip çıkacağız

Karşıyaka Su Ürünleri Kooperatifi ve Mavişehir Su Ürünleri Kooperatifi’nin yönetimleriyle buluşan CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, emeğin en yüce değer olduğunu vurgulayarak "Emeğe ve emekçiye sahip çıkacağız" dedi.

Karşıyaka’nın tüm kesimleriyle buluşmaya devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, ilçede faaliyet gösteren su ürünleri kooperatiflerini ziyaret etti. İlk olarak Bostanlı Balıkçı Barınağı’nda Karşıyaka Su Ürünleri Kooperatifi’nin yönetimi ve üyeleriyle buluşan Başkan Adayı Ünsal, hem talep ve önerileri dinledi hem de hedeflerini anlattı.

whatsapp-image-2024-02-27-at-13-21-10-2.jpeg

Ardından Mavişehir Su Ürünleri Kooperatifi’ne konuk olan Yıldız İşçimenler Ünsal, birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaptı. Emeğe ve alın terine büyük önem verdiğini belirten Ünsal; görevi süresince kooperatiflerin yanında olacağını ve sorunların çözümü için çalışacağını söyledi.

whatsapp-image-2024-02-27-at-13-21-10-3.jpeg

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Su Ürünleri Kooperafleri'nin Karşıyaka için önemli olduğunu dile getiren Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal “31 Mart’ta zaferle çıkacağımıza inandığımız seçimin ardından; üreticiyi, emekçiyi, kentin değerlerini yücelten bir vizyon ortaya koyacağız. Kentimize ve kentlilerimize bu anlayışla hizmet üreteceğiz. ‘Ortak akıl’ en büyük gücümüz olacak. Sorunları ve ihtiyaçları birlikte tespit edip birlikte çözüm sağlayacağız. Emeğe, emekçiye sahip çıkacağız. Zor şartlar altında çalışıp mesleklerini ayakta tutan balıkçılarımız ve kooperatiflerimiz, bu kent için çok kıymetli. Kıyılarımızda bu faaliyetlerin en az sorunla sürdürülebilmesi için üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

whatsapp-image-2024-02-27-at-13-21-10.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.