Başkan adayı Ünsal: Karşıyaka'yı sokaktan yöneteceğiz

Başkan adayı Ünsal: Karşıyaka'yı sokaktan yöneteceğiz

Bostanlı Pazar Yeri’ni ziyaret eden CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, 3,5 saat boyunca pazarı gezdi. Ünsal “Sokağın enerjisine ve gücüne güveniyorum. Biz birlikte güçlüyüz ve Karşıyakamızı sokaktan, el ele yöneteceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal; CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Levent Güçlü, İzmir Pazarcılar Esnafı Odası Başkanı Hamdin Erişen ve meclis üyesi adayları ile birlikte Bostanlı Pazarı'nı ziyaret etti. Pazarcı esnafı ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Yıldız İşçimenler Ünsal; 3,5 saat süren ziyarette hem alışveriş yaptı hem de vatandaşlarla sohbet etti. İhtiyaç ve istekleri dinleyen Ünsal; iletilen talep ve önerileri tek tek not ettiklerini belirterek, görevi süresince de halkla iç içe olacağını ve kenti sokaktan, birlikte yöneteceklerini söyledi. CHP Adayı Ünsal, esnaf turunu Bostanlı esnafını ziyaret ederek sürdürdü.

whatsapp-image-2024-03-01-at-13-55-18-1.jpeg

“BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Kendisine gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyduğunu vurgulayan Yıldız İşçimenler Ünsal “Karşıyaka’nın kalbinin attığı yerde, güler yüzle ve dostlukla bizi karşılayan herkese çok teşekkür ediyorum. Hem esnafımızın hem de vatandaşımızın artan hayat pahalılığıyla mücadele ettiğini biliyoruz. Bu zorlu süreçlerin kısa sürede son bulması için mücadele edeceğiz. Daha yaşanabilir bir kent yaşamı sunmak ve sorunları maksimum düzeyde çözmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Birlikte yönetecek, birlikte güçleneceğiz” diye konuştu.

whatsapp-image-2024-03-01-at-13-55-18.jpeg

“SİZE İNANIYORUZ”

Yıldız İşçimenler Ünsal’ı büyük ilgiyle karşılayan Karşıyakalılar da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi, “Sizi sürekli takip ediyoruz. Çok güzel bir enerjiniz var. Karşıyaka’ya güzellikler getireceğinize inanıyoruz. Oyumuz size” diyerek desteklerini gösterdi.

whatsapp-image-2024-03-01-at-13-55-17-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.