Başkan Adayı Ünsal: Sendikalarla dayanışma içerisinde olacağız!

Başkan Adayı Ünsal: Sendikalarla dayanışma içerisinde olacağız!

CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı B. Yıldız Ünsal, işçi ve memur sendikalarını ziyaret etti. Ünsal “Emek mücadelesinde sendikalar ile yol yürümek, dayanışma ve sağduyu ile hareket ederek sağlıklı bir diyalog sürdürmek istiyoruz” dedi.

İşçi ve memur sendikalarını ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka Belediye Başkan Adayı B. Yıldız Ünsal, örgütlü emek mücadelesinin demokrasi için vazgeçilmez bir güç olduğunu dile getirerek, “Bu mücadelede sendikalar ile yol yürümek, dayanışma ve sağduyu ile hareket ederek sağlıklı bir diyalog sürdürmek istiyoruz” dedi.

img-20240314-wa0032.jpg

SAĞDUYU VURGUSU

Yerel seçim öncesinde kentin tüm dinamikleriyle bir araya gelmeye devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı B. Yıldız Ünsal, işçi ve memur sendikalarına konuk oldu. Sırasıyla DİSK Ege Bölge Temsilciliği, TÜRK-İŞ Ege Bölge Temsilciliği, TÜM YEREL-SEN 2 No’lu Şube ve TÜM BEL-SEN 2 No’lu Şube’yi ziyaret eden Ünsal, dayanışma ve sağduyu vurgusu yaptı.

img-20240314-wa0030.jpg

“AMACIMIZ ORTAK”

“Örgütlü hak ve emek mücadelesi, demokrasinin vazgeçilmezidir” diyen CHP Karşıyaka Adayı Ünsal, şu ifadeleri kullandı: “Yerel yönetimler demokrasinin temel taşlarından biriyse, sendikalar da belediyelerin ayrılmaz bir parçasıdır. Ülkenin içinden geçtiği zorlu süreçte, ortak bir amaç için mücadele edeceğiz. Bu nedenle dayanışma ve uyum içinde çalışacağımıza inanıyorum. Örgütlenme ve demokrasinin en önemli ayağının sendikalar olduğunu düşünüyorum. Her türlü sorunu diyalogla, dayanışmayla, sağduyuyla çözeceğiz. Bizleri nezaketle ağırlayan sendika temsilcilerimize teşekkür ederim.”

img-20240314-wa0034.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.