Başkan Adayı Yıldız'dan kucaklayıcı hamleler: Çiğli hepimizin!

Başkan Adayı Yıldız'dan kucaklayıcı hamleler: Çiğli hepimizin!

İlçesindeki siyasi partileri ziyaret eden Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, "Çiğli hepimizin. Hepimiz burada yaşıyoruz. Yarışabiliriz, rekabet edebiliriz ama asla düşman olamayız" diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; saha çalışmalarında dur durak bilmiyor. Arka arkaya kucaklayıcı hamleler yapan Yıldız; ilçesindeki siyasi partileri ziyaret ederken; yeni sloganı “ Şimdi Çiğli Zamanı”yı da yola çıkardı. CHP’li Yıldız, yaptığı ziyaretleri ve yeni sloganını şu ifadelerle anlattı; “Çiğli hepimizin. Hepimiz burada yaşıyoruz. Yarışabiliriz, rekabet edebiliriz ama asla düşman olamayız. ‘Birlikte Yeni bir Çiğli’ derken de ayrımsız, gelişen bir Çiğli hedefimi ortaya koymuştum. Şimdi de zamanı geldi, diyoruz. Hazırım ve kararlıyım. Çiğli’nin artık kaybedecek bir saniyesi yok.”

1.jpeg

"YOL HARİTAMIZ BELLİ, PROJELERİMİZ HAZIR"

Açıklamasında; “Şimdi Çiğli Zamanı diyebiliyor olmamın en önemli dayanağı, hazır ve kararlı olmam. Yol haritamız belli, projelerimiz hazır” diyen CHP Çiğli Adayı Onur Emrah Yıldız; şunları söyledi; “İlçemizde çöpten, kentsel dönüşüme; sanayiden alt yapıya; kültür ve sosyal tesislerden pazar yerlerine iyileştirme ve yeni yatırımlar şart. Gençlerimizin, yaşlılarımızın, engellilerimizin; işsizlerimizin, evsizlerimizin desteklenmesi şart. Her biri için projem ve formülüm hazır. Ancak, elimizde bir sihirli değnek de yok. Aynı anda ve kısa sürede olamayacak, sürecin doğası ve yasalar gereği mücadele gerektirecek kararlılık ve sabır gerektirecek büyük sorunlarımız da var. Kimse merak etmesin. O yol haritaları cebimde. Projelerimiz, Çiğli halkının görüşleri, beklentileriyle; öncelikleriyle şekillendi. Bunları kısa süre içinde, doğrudan hemşerilerimizle, Çiğli’nin gerçek sahipleriyle paylaşacağım.”

Olmazsa olmazlarını sıralayan Yıldız; ”Yol haritamız gibi, ilkesel duruşumuz da belli. Tüm bunları yaparken; hukuk çiğnenmeyecek, hak yenmeyecek, bilim es geçilmeyecek, ‘ben yaptım oldu’ denmeyecek. Eşit ve adaletli yaklaşım; en önemlisi şeffaf bir uygulama esas olacak” dedi.

4.jpeg

HİÇ GOCUNMAM! KİM TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYUYORSA…

Çiğli’nin toplumsal ve siyasi dinamikleriyle bir bütün olduğunun altını çizen CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; bu yarışlardaki rekabeti, demokrasinin gereği ve hizmet odaklı değerlendirdiğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı; “TİP, Saadet Partisi, DEM Parti, Emek Partisi ve İYİ Parti’nin ilçe örgütlerini, başkanlarını ziyaret ettim. Hoşgörü ve sağduyu ilçemizin kodlarında var. Sağolsunlar çok da iyi karşıladılar. Burada hepbirlikte yaşıyoruz ve yaşayacağız. Olması gereken bu diye düşünüyorum. Çiğli söz konusuysa Fizan’a kadar giderim. Çiğli söz konusuysa, uyumam. Çiğli söz konusuysa gocunmam! Kim taşın altına elini koyuyorsa, elini tutarım. Kim, önümüzdeki engeli kaldıracaksa, işimizi kolaylayacaksa nöbetini tutarım. Siyasi görüşü, tercihi, temsiliyeti ne olursa olsun Çiğli’yi Çiğli yapanlar bir bütündür. Kucaklayıcıyım evet. Ve bunda sonsuz samimiyim. Çünkü, gerçek düşüncem, hayat felsefem bu. Eylemlerim de bu yönde olacak. Siyasi parti temsilcilerimizi ziyaret ederken de farklı görüşlerle bir araya gelirken, evlerine konuk olurken de bu düşünceyle hareket ediyorum.

3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.