Başkan Atay'dan öğrencilere interaktif eğitim jesti

Başkan Atay'dan öğrencilere interaktif eğitim jesti

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, Ovaeymiri İlkokulu’na ziyarette bulundu.

Atay, Efeler Belediyesi’nce yayınlanan Mustafa Ünver’in “Bu sesler Neyin Nesi” ve “Afrodisyas’tan Tralleis’e” isimli kitaplarını çocuklara armağan etti. Başkan Atay, Efeler Belediyesi’nin Efeders Projesi’ne ait internet şifrelerini de çocuklara dağıttı.

0-(11)-001.jpg

Okul Müdürü Hasan Hüseyin Solak ve öğretmenlerle sohbet eden Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’a okulda yapılan bakım onarım çalışmaları sebebiyle teşekkür edildi. Başkan Atay, özellikle ihtiyacı olan bölgelerde her zaman çocukların yanında olacağını vurguladı. Çocukların Müze ve sinemaya götürülmesi isteğini de gerçekleştireceklerini belirten Başkan Atay, “Şimdi uygulamaya aldığımız çocuklarımıza günlük süt projemizin yanı sıra, ihtiyacı olan öğrencilerimize okul kumanyası dağıtıyoruz. Bu bölgede de belirleyeceğiniz çocuklarımızı projemiz içine alabiliriz” şeklinde açıklamada bulundu. 

0-(12)-001.jpg

Çocuklara kitap dağıtan internet şifrelerini veren Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, “Bu şifrelerinizle evinizden ilk olarak matematik derslerini internet üzerinden izleyebilecek, ödevlerinizi yapabileceksiniz. Ama bazı çocuklarımızın evlerinde internet olmadığını biliyorum. Bu bölgede okulun karşısında iki dükkân kiraladık. Burayı kısa sürece hizmete sokacağız. Ders amaçlı olarak burayı kullanacaksınız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.