Başkan Atila veda turlarına devam ediyor

Başkan Atila veda turlarına devam ediyor

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, veda turlarına Doğanlar Mahallesi ile devam etti.

5 yıllık süreçte bölgeye çok önemli yatırımlar yaptıklarını anlatan Başkan Olgun Atila, "Doğanlar Mahallesi bizim gözbebeğimiz" dedi. Mahalle Muhtarı Eyüp Küçük ise "Mahallemize yapılan tüm yatırımlar için Başkanımız Olgun Atila çok teşekkür ediyorum. Hakkımız helal olsun" dedi. Ziyaret sırasında mahalle sakinlerinin en önemli isteklerinden olan taziye evinin temeli de atıldı.

Hizmet bayrağını devretmeye hazırlanan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, veda turlarına Doğanlar Mahallesi ile devam etti. Sokak sokak gezip vatandaşlarla sohbet eden, esnafı ziyaret eden Başkan Atila, mahalle kahvesinden oturdu, vatandaşlarla birlikte çay içti. Başkan Olgun Atila'nın kadınlara yönelik olarak yapılan spor salonunu da incelediği ziyaret sırasında mahalle sakinlerinin en önemli isteklerinden olan taziye evinin temeli de atıldı.

Bölgeye çok önemli yatırımlar yaptıklarını anlatan Başkan Olgun Atila, "Doğanlar Mahallesi bizim gözbebeğimiz. Elimizden gelen ne varsa burası için yapmaya çalıştık. Stattan kültür merkezine, yollardan parklara pek çok yatırıma imza attık. Bu anlamda Doğanlar adına verimli bir 5 yıl geçtiğini düşünüyorum. Bu görevler bir askerlik görevi gibidir. Bayrak değişimidir. Doğanlar için Bornova için bundan sonra da elimden ne geliyorsa yapacağım. Hizmet yolunda bizlere kattı koyan herkese çok teşekkür ediyorum. Hakkınınızı helal edin" diye konuştu.

Bornova Belediyesi'nin geride kalan 5 yıllık süreçte Doğanlar'a çok önemli yaptığını vurgulayan Muhtar Eyüp Küçük, "Mahalle sınırlarımızda inşaa edilen Bornova Stadı sayesinde Doğanların adını bütün Türkiye duydu. Yollarımız yapıldı. İçerisinde Dost Market, Düğün Salonu, Kadın Danışma Merkezi ve hobi kursları için bölümlerin yer aldığı Prof. Dr. Aysel Bayraktar Kültür Merkezi en büyük ihtiyaçlarımızdan biriydi. Açılışını hep birlikte, coşkuyla gerçekleştirdik. Son olarak taziye evimizin temelini de attık. Mahallemize yapılan tüm yatırımlar için Başkanımız Olgun Atila çok teşekkür ediyorum. Hakkımız helal olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.