Başkan Batur'a kart teşekkürü

Başkan Batur'a kart teşekkürü

Konak Belediyesi ilçe sınırları içinde yer alan kırtasiyelerde harcanmak üzere, 400 öğrenciye 150 TL değerinde alışveriş kartı dağıttı. 

Kartları ellerine ulaşan öğrenci ve velileri, verdiği destek için Başkan Batur’a teşekkür ederken, kitap ve kırtasiyeci esnafı da “esnaf dostu” uygulama için memnuniyetlerini dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Konak Belediyesi hem kademeli olarak yüz yüze eğitime başlayan dar gelirli öğrencilere destek olmak hem de pandemiden büyük yara alan kitap ve kırtasiyeci esnafına can suyu olmak amacıyla bir işbirliği protokolünü daha hayata geçirdi. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ile İzmir Kitap ve Kırtasiyeciler Esnaf Odası Başkanı Hulusi Demir’in imza attığı protokol uyarınca 400 öğrenciye dağıtılması kabul edilen alışveriş kartları sahiplerine ulaştırıldı. 150 TL değerindeki alışveriş kartı ellerine ulaşan öğrenci ve velileri, Konak ilçe sınırları içinde bulunan kitap ve kırtasiye esnafından kitap ve her türlü okul ihtiyaçlarını karşıladı.

kitap-ve-kirtasiyeci-esnafi-olarak-bizleri-de-dusunerek-esnaf-dostu-bu-uygulamayi-yapmasi-bizleri-cok-memnun-etti.-baskan-batura-cok-tesekkur-ederiz”-..jpg

 Başkan Batur’a büyük teşekkür

Kartlarını alıp, çocuklarıyla birlikte alışverişe başlayan veliler, uygulamadan oldukça memnun olduklarını belirterek, “Bütçemize destek sağladığı için Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a teşekkür ederiz. Başkanımızın bu desteği çocuklarımızı çok mutlu etti, biz de çocuklarımızın kitap ve okul ihtiyaçlarını verilen kartla karşılayabildiğimiz için çok memnunuz” diye konuştular.

aileler,-bu-zorlu-donemde-cocuklarimizin-kitap-ve-okul-ihtiyaclarini-verilen-kartla-karsilayabildigimiz-icin-cok-memnunuz.-baskan-batura-cok-tesekkur-ederiz-(1).jpg

Kitap ve kırtasiyeci esnafı da, her esnaf gibi pandemi koşullarından çok etkilendiklerini, okulların kapalı olmasının bu etkiyi artırdığını ifade ederek, “Bir yıldır pandemi nedeniyle dükkânlarımızı açamaz olduk. Açtığımız dönemde de okulların kapalı olması nedeniyle iş yapamaz hale geldik. Ekonomik olarak sıkıntılı günler geçirdiğimiz bu dönemde Konak Belediye Başkanı Abdül Batur her zaman esnafın yanında oldu. Kitap ve kırtasiyeci esnafı olarak bizleri de düşünerek böyle bir uygulama yapması bizleri çok memnun etti. Başkanımıza çok teşekkür ederiz” diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.