Başkan Çalkaya'dan CHP İzmir'e hayırlı olsun ziyareti

Başkan Çalkaya'dan CHP İzmir'e hayırlı olsun ziyareti

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, CHP Balçova İlçe Örgütü ve belediye meclis üyeleri, CHP İzmir İl Başkanlığı’nın geçtiğimiz aylarda taşındığı yeni binasına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Medya Ege- Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balçova İlçe Başkanı Binnur Akın ve İlçe Örgütü, Meclis Üyeleri, CHP Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte CHP İzmir İl Başkanlığı'nın yeni binasında CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

fjyxezkxiaawqup.jpg

Başkan Çalkaya, ziyarete ilişkin paylaşımında "İlçe Örgütümüz ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı’nın yeni binasında İl Başkanımız Sayın Deniz Yücel’i ziyaret ettik. Yeni hizmet binamızın hayırlı olması dileklerimizi ilettik." ifadelerini kullandı.

fjyxezkxmay8aze.jpg

Başkan Yücel ise "Balçova Belediye Başkanımız Fatma Çalkaya, Balçova İlçe Başkanımız Binnur Akın, meclis üyelerimiz, ilçe yönetimimiz, kadın ve gençlik kollarımız İl başkanlığımızı ziyaret ettiler. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz." dedi.

fjyxe06xsam5jil.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.