Başkan Çerçioğlu muhtarlarla buluştu

Başkan Çerçioğlu muhtarlarla buluştu

Aydın'ın tüm muhtarlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda mahallelerin talepleri dinlendi ve çözümler konuşuldu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen muhtarlar toplantısında Başkan Özlem Çerçioğlu ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları, Aydın il genelindeki muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda muhtarların taleplerini ve fikirlerini birinci ağızdan dinlendi. Muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, mahallelere yatırımların devam edeceğini söyledi.

Kuşadası'nda düzenlenen "Muhtarlar Toplantısı"nda, iki gün boyunca başkan Çerçioğlu ve Büyükşehir Belediyesi'nin bürokratlarıyla bir araya gelen muhtarlar, aldıkları hizmetlere yönelik memnuniyetlerini dile getirirlerken taleplerini de doğrudan iletme fırsatı buldular.

Toplantıların ilkinin düzenlendiği geçen yıl muhtarlardan mahallelerine yapılmasını istedikleri talepler dinlenmiş ve bu talepler yatırım listesine alınmıştı. Muhtarlara Büyükşehir Belediyesi bürokratları tarafından yerine getirilen bu talepler ve yapılan yatırımlarla ilgili bilgi verildi.

Büyükşehir Belediyesi'nin her biriminden bürokratla bir araya gelen muhtarlar, geçen yıl olduğu gibi yine başkan Çerçioğlu'na iletilmek üzere taleplerini ilettiler. Bu talepler bundan sonra yapılacak olan yatırımlarda değerlendirilecek.

Muhtarların demokrasinin temel taşları olduğunu söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, muhtarların sorunlarını bildiklerini, Aydın'ı onlarla birlikte uyum içerisinde yönettiklerini söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nin son 4.5 yılda Aydın'a yaklaşık 1 milyar 500 milyon lira yatırım yaptığının altını çizen başkan Çerçioğlu, “Aydın'ın sorunları çok uzun yıllardır birikmiş sorunlardı. Mahallelere yatırım yapılmıyordu. İlkönce bu sorunları muhtarlarla belirledik ve ivedilikle bu sorunları çözüme kavuşturduk. Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz toplantıda da olduğu gibi bu toplantımızda da muhtarlarımızın taleplerini ve memnuniyetlerini dinledik. Büyükşehir Belediyesi bürokratlarımız kendilerine çalışmalarımız hakkında bilgi verdi. Bundan sonra da muhtarlarımızla Aydın için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

İl genelinden toplantıya katılan muhtarlar, çok verimli bir toplantı geçirdiklerini ve Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman muhtarların yanında olduğunu belirterek kendilerine bu imkânı sunan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.