Başkan Çerçioğlu'ndan koşu etkinliğine davet

Başkan Çerçioğlu'ndan koşu etkinliğine davet

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası’nda düzenlenecek olan ‘Limit Sensin Aydın’ koşu etkinliğine tüm vatandaşları davet etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası’nda ‘Limit Sensin Aydın’ koşu etkinliği düzenliyor. 5 ve 10 kilometrelik parkurlarda yapılacak olan uluslararası koşu etkinliğinde dereceye giren vatandaşlar ödüllendirilecek. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, her yaştan vatandaşı, Kuşadası’nın harika manzarası eşliğinde koşmaya davet ederek, “Vatandaşlarımız bu muhteşem etkinlikle hem spor yapacak hem de Aydınımızın güzelliklerini keşfederek keyifli bir gün geçirecek” dedi.

aydn.jpg

SPORCULAR ŞEHRİN DOĞAL GÜZELLİKLERİYLE TANIŞACAK

“Limit Sensin Aydın” koşu yarışmasında 4 Kasım Cumartesi günü kit dağıtımı yapılacak. Koşu yarışması ise 5 Kasım Pazar günü saat 10.00’da başlayacak. Yarışma, maviyle yeşilin buluşma noktası olan Kuşadası’nın tanıtımına katkı sunarken, aynı zamanda şehrin doğal güzellikleri ile tanışma şansını da beraberinde getirecek. Detaylı bilgiye www.limitsensinaydin.org internet sitesinden ulaşmak mümkün.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.