Başkan Çerçioğlu'ndan restoranları açma çağrısı

Başkan Çerçioğlu'ndan restoranları açma çağrısı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret etti.

Medya Ege-  Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "ortak akıl ile yapacağımız çalışmalarla esnaf ve sanatkârlarımızın daima yanında olacağız" dedi.


Başkan Çerçioğlu esnafın sorunlarını dile getirerek otellerde uygulanan kurallaraın küçük esnafa da uygulayarak restoranları açma çağrısında bulundu. Başkan Çerçioğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; 

"Bugün otellerin restoranları açık mı? Açık. Hes kodu uygulanıyor. Maske, mesafe, masalardaki hijyen ayarlanıyor. Küçük esnafın restoranında da aynı uygulmayı yapamaz mıyız? 

evkhvdlxeacjbgo.jpg

Başkanlarımız kibarlıklarını hiç bozmadı, Aç millet aç. Biz bu süreçte fakir fukaranın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Ama insanlar bir tas çorba bulamıyor. O durumda şu an insanlar. Otellerin restoranları açıksa aynı kuralları uygulayarak diğerlerini de açalım veya bu işin çaresi kapatalım 14 gün tamamen kurtulalım. Yani şunu demek istiyorum. Adil olmak lazım herkese eşit yaklaşmak lazım.  

evkhvgtwgaagfon.jpg

Kusura bakmayın aydın milliyetçililiği yapacağım, bunu sonuna kadar da savunacağım.  Nedir yani orası açılıyor da burası neden açılmıyor? Neye göre? Otellerde ne uygulanıyorsa restoranlarda kahvelerde esnafımız diyor ki, Biz otellere uygulanan kuralların iki katı kurallara razıyız, hes koduya giriş olsun, mesafemizi koyalım artık bizi açın diyorlar."

evkhvrpxcaqc0a3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.