Başkan Demir 'Halk Buluşmaları'nda yurttaşlarla bir araya geldi

Başkan Demir 'Halk Buluşmaları'nda yurttaşlarla bir araya geldi

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, Halk Buluşmaları kapsamında hafta sonları da vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

MEDYA EGE – Hafta sonu gerçekleştirdiği Halk Buluşmaları'nı sürdüren Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, ziyaretlerine Beşevler, Çapak, Saipler, Bozköy, Çakırbeyli ve Dağkızılca mahalleleri ile devam etti. Ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Demir, talepleri dinleyerek eksikleri ve ihtiyaçları not aldı, gerekli talimatları verdi.

gobo8eowwaacezf.jpg

Torbalı Belediyesi’nin sosyal medya hesabından buluşmaya ilişkin yapılan paylaşımda, "Biz mahalle ihtiyaçlarına hakimiz. Çözüm sırasını belirleyecek olan hemşehrilerimiz…" ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Torbalı’nın tüm engelliler için erişilebilir bir şehir olması adına çalışmalarını sürdüren Başkan Övünç Demir, göreve gelir gelmez engelli vatandaşların daha kaliteli hizmet alması için bir birim kurarak ve Kent Konseyi Engelliler Meclisi ile de koordineli çalışarak, belediye bünyesinde istihdam edilen Türk işaret dili tercümanıyla işitme engelli bireylere, toplumsal hayatta ihtiyaç duydukları çeviri başta olmak üzere birçok alanda destek vermeye başlamıştı. Bu kapsamda ilçede gerçekleştirdiği halk buluşmalarında da bu tercümandan faydalanan Başkan Demir, böylelikle işitme engellilerin de sorun ve sıkıntılarını dile getirmeyi ve engelsiz bir şekilde bu tür programları takip etmesini sağlamış oldu.

gobo8fgwcaawrzb.jpg

gobo8giwsaahbbw.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.