Başkan Demirezen, hayvan katliamı iddialarına isyan etti!

Başkan Demirezen, hayvan katliamı iddialarına isyan etti!

Bayındır'daki hayvan katliamı iddialarına isyan eden Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, belediye ve şahsı hakkında asılsız iftiralar ve algılarla bir kampanya yürütüldüğünü söyledi.

Nilda Altın Okay- Bayındır Belediyesi Hayvan Bakımevinde görevli bir personel, geçen pazar günü, İzmir Barosu Hayvan Hakları Komisyonu'nu arayarak, 5199 sayılı Hayvanları koruma Kanunu'na aykırı olarak birçok sokak köpeğinin ilaç enjekte edilerek öldürüldüğü ihbarında bulunmuştu. İddialarla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, belediye ve şahsı hakkında asılsız iftiralar ve algılarla bir kampanya yürütüldüğünü ifade etti.

Başkan Demirezen, konuya ilişkin açıklamasında "Sabır, Sabır, Sabır...Nereye kadar diyerek bu açıklamayı yapmayı gerek gördüm.

249212447-278421554289267-1632997541081707397-n.jpg

Kurban bayramımızın 2. gününden itibaren sosyal medyada başlayan daha sonra Ulusal medyaya kadar düşen bazı dernek ve şahısların hem belediyemiz hem de şahsım hakkında #Bayındırdahayvankatliamıvar etiketi ile asılsız iftira ve algılarla bir kampanya yürütülmekte. Konu hem şahsım ve belediyemiz tarafından takip edilmekte ve incelenmekte, aynı zamanda T.C Bayındır Cumhuriyet savcılığı tarafından soruşturma yürütülmektedir ve bu kapsamda da bir otopsi raporu beklenmektedir. Biz Bayındır Belediyesi olarak kendimizden eminiz. Bir hatamız varsa sonucuna katlanırız. Lakin ama bu konuda haklıda çıkarsak (ki bundan hiç şüphemiz yok)

Hem şahsım hem kurumumuz hakkında asılsız algılar, yalanlar ve iftiralar üretenler hakkında (bu ister kurumsal kimliğimizin adının altında çalışan personelimiz olsun, ister dernek ve STK'lar, ister bildiğimiz veya bilmediğimiz kişiler hakkında RTÜK aracılığıyla yazılı ve görsel medyaya maddi ve manevi tazminat haklarımızı kullanacağımızı bildirir.( Çünkü bu ikinci sefer şahsıma ve kurumuma yapılıyor.. Amaç farklı ) gerekeni yapacağımı ifade ediyor ve saygılar sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.