Başkan Denizli: El birliğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz!

Başkan Denizli: El birliğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin farklı birimlerinde görevli yöneticileri makamında ağırlayan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, "Çeşme'mizi daha iyi bir geleceğe taşımak için el birliğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz" mesajı verdi.

MEDYA EGE - Çalışmalarını tam gaz sürdüren Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, önemli ziyaretçilerini makamında ağırladı.

Demirören Haber Ajansı (DHA) Ege Bölge Temsilcisi Neşet Dişkaya ve DHA Ege Bölge Kurumsal İletişim Müdürü Funda Şahin Özyurtlu'nun Başkan Denizli'ye yaptığı ziyarette, Çeşme için yürütülen projeler ve hizmetler hakkında konuşuldu. Dişkaya ve Şahin Özyurtlu, kendilerine gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirirken, Başkan Denizli ise ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.

govshpqxeaawsqq.jpg

Daha sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Daire Başkanı Kemal Kılıç, İklim Değişikliği ve Temiz Enerji Şube Müdürü Ahmet Toker, Sıfır Atık Planlama Şube Müdürü Işıl Konya, Hafriyat Yönetimi Şube Müdürü Serdar Bozkurt ve Atık Transferler Şube Müdürü Cumhur Agcahan'ı makamında ağırlayan Denizli, sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin yaptığı paylaşıma şu notu düştü:

Daha yaşanabilir ve sürdürülebilir bir Çeşme için yapacağımız projeler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Çeşme'mizi daha iyi bir geleceğe taşımak için el birliğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Birlikte daha güçlü Çeşme!

gowtf9hwiaaj7x8.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.