Başkan Doğruer: Hep Birlikte, Sağlıkla Yeni Bir Yıl Olsun

Başkan Doğruer: Hep Birlikte, Sağlıkla Yeni Bir Yıl Olsun

Yeni yıla görev başında girecek olan sağlık çalışanlarını, genel kolluk kuvvetlerini ve ilçede nöbet tutan kurumları ziyarette bulunan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, yeni yıllarını kutladı.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, yeni yıla görev başında girecek olan sağlık çalışanlarını, genel kolluk kuvvetlerini ve ilçede nöbet tutan kurumları ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı ve sağlıkla dolu bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.

235369-3.jpeg

“Hep Birlikte Sağlıkla Yeni Bir Yıl Olsun”

Her yıl olduğu gibi bu yılda yeni yıla görev başında girecek olanları unutmayan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, “Yeni yıla görev başında girecek olan sağlık çalışanlarının, genel kolluk kuvvetlerinin ve ilçede nöbet tutan herkesin yeni yıllarını kutluyorum. 2022 yılı inşallah her şeyden önce sağlıklı bir yıl olur.

235369-2.jpeg

Bizler de bu akşam yeni yılda görev başında olacak olan ekiplerimizi ziyaret ettik. Bütün ekiplerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte sağlıkla yeni bir yıl olsun. Mutlu yıllar diliyorum.” dedi.

235369-4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.