Başkan Doğruer, sünnet çocuklarını yalnız bırakmadı

Başkan Doğruer, sünnet çocuklarını yalnız bırakmadı

İzmir genelinden bin 81 çocuk, İzmir Valiliği koordinesinde hayırsever iş adamı Hacı Faruk Demir'in sponsorluğuyla düzenlenen organizasyonda sünnet ettirildi.

Toplu sünnet törenine Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Berktaş, Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Burak Öztop ve üst düzey bürokratlar katıldı. Düzenlenen törende, Kınık’tan katılan sünnet çocukları ile birlikte, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ve Kınık Kaymakamı Erol Türkmen hazır bulundu.

whatsapp-image-2021-09-02-at-10-56-39.jpeg

Sünnet çocuklarının mutluluğuna ortak olan Başkan Doğruer “Bu güzel günde çocuklarımızın yanında olmak, bizlere yaşama sevinci ve geleceğe ümitle bakmayı sağlıyor. Hayatımızın her anında bütün çocuklarımızın yanında ve hizmetinde olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Törende bir konuşma yapan Vali Köşger "Görev gereği çeşitli toplantılarda farklı kitlelere hitap ettim. Burada hitap ettiğim topluluk, buradaki rengarenk ortam bir başka güzel. Coşkulu, samimi, sevgi dolu, umut dolu, gelecek vadeden bir ortam. Burada bulunmaktan çok memnunum" dedi.

Toplu sünnet töreni Halk oyunları ,müzik dinletisi ve yemek ardından son buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.