Başkan Engin'den vatandaşlara Üretici ve El Emeği Gece Pazarı'na davet

Başkan Engin'den vatandaşlara Üretici ve El Emeği Gece Pazarı'na davet

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, vatandaşları Tarihi Yukarıköy'de her cumartesi, 18.00-23.00 saatleri arasında kurulan Narlıdere Üretici ve El Emeği Gece Pazarı'na davet etti.

MEDYA EGE - Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Üretici ve El Emeği Gece Pazarı'nın Tarihi Yukarıköy'de her cumartesi, 18.00-23.00 saatleri arasında halka açıldığını belirtti.

Narlıdere Belediyesi ve Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi’nin işbirliği ile düzenlenen ve geleneksel hale gelen Narlıdere Üretici ve El Emeği Gece Pazarı, üretici ve tüketiciyi aracısız şekilde bir araya getiriyor.
İzmir’in turizm markası Tarihi Yukarıköy’de kurulan pazarda Narlıdereli kadınlar, ürettikleri doğal ve sağlıklı ürünler ile el emeği hediyelik eşyaları satışa sunarak elde ettikleri gelirle ev ekonomilerine katkıda bulunma fırsatı yakalıyor.

Narlıdere Üretici ve El Emeği Gece Pazarı, yaz boyunca her cumartesi 18.00- 23.00 saatleri arasında Yukarıköy’de İzmirliler ile buluşmaya devam edecek.

Başkan Engin yaptığı paylaşımda; "Üretici ve El Emeği Gece Pazarı'mız her Cumartesi 18.00-23.00 saatleri arasında Tarihi Yukarıköy'de yurttaşlarımızı ağırlıyor. Üretici ve tüketicileri aracısız şekilde bir araya getiren Gece Pazarı'mıza herkesi bekliyoruz" ifadelerine yer verdi.

gece-pazari-kapilari-acildi-7-min.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.