Başkan Erdoğan: "İşte o zaman külahları değişiriz"

Başkan Erdoğan: "İşte o zaman külahları değişiriz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Kızılcahamam kampında önemli açıklamalarda bulunuyor...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda açılış konuşmasını yaptı. Erdoğan, "Türkiye tarihinin en büyük ekonomik saldırılarına maruz kalmasına rağmen 2 ayı bulmadan durumu büyük ölçüde kontrol altına aldık. Döviz kurunun bir anda böyle bir artış göstermesini ekonomik sebeplerle izah mümkün değildir" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

"16 Nisan halk oylaması ve 24 Haziran seçimleri milletimiz ile aramızdaki güçlü ilişkiyi bir kez daha görmemize vesile oldu.

Türkiye, tarihinin en büyük ekonomik saldırılarından birine maruz kalmasına rağmen 2 ayı bulmadan durumu kontrol altına aldık. Dövizdeki bu artışı sadece ekonomik gerekçelerle açıklama imkanı yoktur.

Ekonomide muhakkak çözmemiz gereken sorunlar var. Bunları görüyoruz. Her kriz beraberinde bir çok fırsatı da getirir. Devlet olarak bu krizin üstesinden gelmek için adımlarımızı attık, atıyoruz.

''O ZAMAN DEĞİŞİRİZ''

Milletimizi fırsatçıların insafına terk etmeyeceğiz. Türkiye'yi faiz kur enflasyon şeytan üçgeninden çıkarana kadar her türlü adımı atacağız.  

Türkiye borcuna sadıktır, yeter ki işi diyet borcuna dönüştürmesinler. İşte o zaman külahları değişiriz. 

''BU CAN BU TENDE OLDUKÇA...''

Bu can bu tende oldukça hiç kimse Türkiye'yi yeniden uluslararası kuruluşların boyunduruğu altına sokamaz. Kendi ayakları üzerinde yükselttiğimiz Türkiye'ye hiç kimse yeniden diz çöktüremeyecektir.

BATMAN'DAKİ HAİN SALDIRI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir ölür bin diriliriz evelallah. 8 şehidimiz mi var? O teröristler bilsinler ki bunu en az 800 ile ödeyecekler." dedi. 

O deliklerde inlerine gire gire bunları bitireceğiz. Kandil'de, Sincar'da bitireceğiz. Durmadan onlar kaçacak biz kovalayacağız. Bu milletin huzurunu, refahını yok etmeye bunların gücü asla yetmeyecektir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.